Hemcinslerini bilgilendirecek

Yaşamını İstanbul’da sürdüren İzmirli Serra Hoşman, 5 Mart Salı günü Çankaya semtinde bulunan Hilton İzmir’de “Be4 Dijital‘’programı çerçevesinde uzmanı olduğu Dijital Pazarlama ve Sosyal Medya konularında İzmirli hemcinslerine bilgi aktarımı yapacak.

  • 0
  • 614
Hemcinslerini bilgilendirecek
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Yaşamını İstanbul’da sürdüren İzmirli Serra Hoşman, 5 Mart Salı günü Çankaya semtinde bulunan Hilton İzmir’de “Be4 Dijital‘’programı çerçevesinde uzmanı olduğu Dijital Pazarlama ve Sosyal Medya konularında  İzmirli hemcinslerine bilgi aktarımı yapacak.

Sponsor firmaların kadınların üretime katılmalarını sağlamak ve ülke ekonomisinde büyük rolü olan kadınlara destek olmak amacıyla eğitimin tüm masraflarını üstlendiği ücretsiz eğitime sosyal medya hesabı veya bir web sayfası, ayrıca kendi üretimi  ürünleri olan kadınlar katılabilecek. 

Eğitim sonrası teknik destek ekibinin katılan kadınlara destek vereceğini belirten Serra Hoşman, “bu hanımlar daha sonraki zamanda ise yapacağımız projelerde yer alacaklardır. Bu benim için önemli bir sosyal projedir. 19 yıllık meslek hayatımda öğrendiğim tüm bilgilerimi aktarmak Kosgeb gibi konularda destekler hakkında bilgi vermek ve ekonomik özgürlüğünü kazanmak isteyen tüm kadınlara yardım etmek için eğitimler yapıyorum” dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi anıldı

Çanakkale Deniz Zaferi ve şehitler Foça'da anıldı

Çanakkale ruhuyla dimdik ayaktayız!

Vicdanım rahat bir şekilde ayrılıyorum

14 Mart Tıp Bayramı Coşkusu

İzmirli filozof Baha Tevfik APİKAM’da anılacak

Arşiv