Hemşirelik Fakültesi’nden anlamlı veda

  • 0
  • 1.141
Hemşirelik Fakültesi’nden anlamlı veda
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

 

Ege ÜniversitesiHemşirelik Fakültesi Cerrahi Hastalıkları Hemşireliği Anabilim Dalı ÖğretimÜyesi Yrd. Doç. Dr. Dilek Çakır Umar, Hemşirelik Fakültesi Amfisinde düzenlenentörenle emekliliğe ayrıldı.

Tören Cerrahi Hastalıkları Hemşireliği Anabilim Dalı BaşkanıProf. Dr. Meryem Yavuz’un yaptığı konuşma ile başladı. Daha sonra Yard. Doç.Dr. Çakır Umar’ın yakın arkadaşı Doç. Dr. Filiz Öğçe, Yrd. Doç. Dr. ÇakırUmar’ın özgeçmişini hazırladığı slaytla sundu.

Yrd. Doç. Dr. Çakır Umar, eski meslektaşları ve ailesi  için hazırladığı “Neden  EmekliOlmalı’’ konulu  eğlenceli slaytınısundu.

 Sunumların sonundaHemşirelik Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Zümrüt Başbakkal, CerrahiHastalıkları Hemşireliği Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Meryem Yavuz,Türk Cerrahi ve Ameliyathane Hemşireleri Derneği Başkanı Doç. Dr. Şenay Kaymakçı,İç Hastalıkları Hemşireliği Anabilim Dalı’ndan Prof. Dr. Aynur Esen ve Yrd.Doç. Dr. Çakır Umar’ın diğer dostları hediyelerini verdiler.

YRD. DOÇ. DR. DİLEKÇAKIR UMAR

 Ege HemşirelikYüksekokulu’ndan1981 yılında mezun olan Dilek Çakır, Ege Üni. Tıp FakültesiGenel Cerrahi Anabilim Dalı’nda 13 yıl hemşirelik yaptı. 1991 yılında EgeÜniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü’nde yüksek lisans yaptıktan sonra aynıenstitüde 1998 yılında doktorasını tamamladı. Celal Bayar Üniversitesi SağlıkMeslek Yüksekokulu’nda 1995-2000 yılları arasında öğretim görevlisi olarakçalıştıktan sonra Ege Üniversitesi İzmir Atatürk Sağlık Meslek Yüksekokulu veHemşirelik Fakültesi’nde görev yaptı. Kariyeri boyunca pek çok sosyal sorumlulukprojesine destek veren Yrd. Doç. Dr. Çakır Umar,  neşe ve hüznün bir arada yaşandığı törensonunda emekliliğe ayrıldı. 
İZMİR (Ege Ajans /Galip Makarnacı –Utkan Saygın)


YORUM YAZ
Diğer Haberler

Alper’e araştırma ödülü

Karşıyaka’da sporla iç içe nesiller yetişiyor

Destek İş Birliği Merkezi EÜ’de açıldı

Afetlere uyum sağlayabilme becerileri geliştirilecek

Mars’a Seyahat için geri sayımı başlattı

Savaşların kaderini yapay zeka belirleyecek

Arşiv