'Her Yol Paris', Çeşme'de perde açtı

  • 0
  • 507
Yazı Boyutu:

Çeşme Belediyesi'nin 'Perdeler Kapanmasın'etkinliğinde 'Her Yol Paris' isimli tek perdelik komedi oyunlarıyla perde açanGrup BSG, Çeşmeli tiyatroseverleri kahkahaya boğdu

Çeşme Belediyesi'nin bu yıl 3'ncüsünügerçekleştirdiği 20 hafta süren "Perdeler Kapanmasın" etkinliğiçerçevesinde tiyatro grupları, Çeşme'de perde açmaya devam ediyor. Çeşmesahnesinin bu haftaki konuğu Yetenek Sizsiniz adlı programla adını duyuran GrupBSG oldu. Çakabey Kültür Merkezi'nde sanatseverlerin karşısına yenioyunlarından olan "Her Yol Paris" adlı tek perdelik belirlenmiş vedoğaçlama sahneleri aynı anda sergiledikleri komedi oyunuyla çıkan BSG, hareketineksik olmadığı performansıyla Çeşmelileri kahkahaya boğdu.

20oyun perde açacak
Haziran ayına kadar Çeşme perdesinin her cuma günüfarklı bir oyunla açıldığını belirten Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç,Perdeler Kapanmasın haftaları çerçevesinde gerçekleşen tüm etkinliklerinücretsiz olduğu bilgisini verdi. Etkinlik bitene kadar 16 tiyatro grubunun 20farklı oyunla tiyatroseverlerle buluşacağını vurgulayan Başkan Dalgıç, "ÇeşmeBelediyesi Çakabey Kültür Merkezi, cuma akşamları saat 21.00'de yeni bir oyunlaperdesini açacak. Çeşme'de yaz kış sanat faaliyetleri devam edecek, perdelerkapanmayacak" dedi.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Osmanlı Dönemi Duvar ve Tavan Resimleri

Ruhu genç İzmirliler gösterileriyle büyüledi

Atatürk'ün Hayatı Şarkılar ve Şiirlerle Yankılanacak

San Remo’da Zafer

Yaşamı ve Şiirleriyle Bir Garip Orhan Veli

İzmirliler için çizecekler

Arşiv