Herkes izleyebilsin diye…

  • 0
  • 1.325
Herkes izleyebilsin diye…
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Farklı dallardaki sanat etkinlikleriyleİzmir’in yaz gecelerine ayrı bir renk katan İzmir Büyükşehir Belediyesi,ücretsiz konser ve film gösterimleri ile her gelir grubundan İzmirliyi ortakpaydada buluşturuyor. Çocuk tiyatrosunun bilet fiyatı ise sadece 1 TL.

 

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Ağustos ayınınüçüncü haftası için de İzmirli sanatseverler için yine birbirinden seçkinetkinliklerin yer aldığı bir sanat programı hazırladı. Haftalık programdaTaksim Trio ve  Pamela konserlerinin yanı sıra, başrollerindeChristian Bale, Amy Adams, Bradley Cooper ve Jennifer Lawrance gibibirbirinden ünlü sanatçıların yer aldığı ‘Düzenbaz’ adlı film de yer alıyor.

 

Mahalleler şenleniyor

‘Mahalle’de Şenlik Var’ konser dizisikapsamında 20 Ağustos 2014 Çarşamba günü Senem Ersin, şarkılarınıBergamalılar için Zeytindağ’da seslendirecek.

 

‘Taksim Trio’ çok eğlendirecek

Yaz akşamlarının vazgeçilmezlerinden birihaline gelen ‘Aşık Veysel Sanat Günleri’ yine çok renkli. Bornova RekreasyonAlanı’ndaki Aşık Veysel Amfi Tiyatrosu’nda düzenlenen ücretsiz konser dizisikapsamında; Hüsnü Şenlendirici’nin önderliğinde oluşturulan ‘Taksim Trio’, 20Ağustos 2014 Çarşamba akşamı saat 21.00’deki konserle kulakların pasınısilecek.

 

‘Düzenbaz’ın kadrosu şahane

Tarihi Havagazı Fabrikası’nda gerçekleşenYeniden Sinematek gösterimlerinde sıra yıldız kadrosuyla göz dolduran‘Düzenbaz’ adlı filmde. 20 Ağustos 2014 Çarşambagünü gösterilecek‘Düzenbaz’ın (American Hustler) yönetmeni David O.Russel. 2013 yılında büyükses getiren yapımın senaryosu ise Russel ve Eric Warren Singer’e ait.Başrollerini Christian Bale, Amy Adams, Bradley Cooper, Jennifer Lawrance veJeremy Renner gibi birbirinden ünlü sanatçıların paylaştığı film, 1970’lerdegeçen gerçek bir hikayeden uyarlanmış. Düzenbaz, New York’un tehlikelibölgelerinde geçen inanılmaz komik ve akla sığmayan gerçek bir operasyonunhikayesi.

 

Pamela kaçmaz

‘Çim Konserleri’nde ise bu hafta popmüziğin “çılgın kızı” Pamela var. 21 Ağustos 2014 Perşembe akşamısaat 21.00’de Tarihi Havagazı Fabrikası’nda düzenlenecek ücretsiz konserdesahneye çıkacak olan Pamela’ya hayranlarının yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.

 

Tombul Prenses ve Üç Sıska Adam

23 Ağustos 2014 Cumartesi günü miniktiyatroseverler, ‘Tombul Prenses ve Üç Sıska Adam’ı izleyebilir. Biletlerisadece 1 TL olan oyun, Kültürpark İzmir Sanat’ta 11.00 ve 14.00 saatlerindesahnelenecek. Emel Bala Gürel’in yazıp yönettiği oyunun müzikleri İdilSivritepe’ye, sahne tasarımı ise Onur Kaya Erk’e ait.

 

Kent Orkestrası Bostanlı’da

Haftalık program çerçevesinde, İzmirBüyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası da bir konser verecek. Şefliğini HüseyinÇebi’nin yaptığı Kent Orkestrası’nın ücretsiz konseri 21 Ağustos 2014Perşembe akşamı Bostanlı Rekreasyon Alanı gerçekleşecek. Saat 21.00’debaşlayacak konserde Aydın Uştuk, Sedat Yüce, Funda Öncü, Tülay Şen, BaharPamukçu, Şenay Gömdemir, İpek Kaletaş, Esra Göndeş, Müge Ökten, Esi Taviloğluve Cevher Doğan solist olarak sahne alacak. Konserin orkestra düzenlemeleri iseZafer Çebi’ye ait.


YORUM YAZ
Diğer Haberler

Adasu yeteneği ile fark yaratıyor

İzmir Kitap Fuarı baharın coşkusuyla Kültürpark’ta

Son başvuru tarihi 23 Nisan!

Kuruluş yıldönümüne özel

Nadir Görülen Burun İçi Sinüs Tümörü Başarı ile Tedavi Edildi.

Kapılarını çok özel bir sergiye açtı

Arşiv