Herkese Eşit Hizmet Sunacağız

  • 0
  • 716
Yazı Boyutu:

Seçim büroları açılışlarına devam eden veÇiğli’nin her köşesinde davul zurna eşliğinde ‘Halkçı Başkan’ sloganları ilekarşılanan CHP Çiğli Belediye Başkan Adayı Hasan Arslan’ın Küçük ÇiğliMahallesi’nde açtığı seçim ofisinde adeta şölen havası yaşandı. Çiğli halkının akınettiği açılışta konuşan Hasan Arslan, halkın hediye ettiği kasketi taktı veKüçük Çiğli’nin 30 Mart’ın mesajını verdiğini söyledi.

Seçim çalışmalarınaara vermeden devam eden CHP Çiğli Belediye Balkan Adayı Hasan Arslan’ın KüçükÇiğli Mahallesi’nde açtığı seçim bürosunda adeta şölen havası yaşandı.Kalabalığın hınca hınç akın ettiği açılışta son dönemde yaşanan 17 Aralıkyolsuzluk operasyonlarına ve ayakkabı kutularına gönderme yapılarak HasanArslan’a halkın kutusu hediye edildi. Kutudan çıkan kasketi başına takanArslan, “ Vatandaş bana boşuna Halkçı Başkan demiyor. Halkın bu güzelhediyesine teşekkür ediyorum. Bizim kitabımızda eyırt etmek yok. Hervatandaşımız bizim için aynı. Alevi’si de bir, Kürdü de bir, Çerkez’i de bir,hatta Hristiyan’ı da bir. Herkes bizim için aynı, ve hizmet herkes için var.Bugün burada görüyorum ki birlik ve beraberlik içinde Küçük Çiğli 30 Mart’ınmesajını verdi. ” diye konuştu.

KÜÇÜK ÇİĞLİ’YE BÜYÜK HİZMETLER
Türküler vehalaylar ve sloganlar eşliğinde açılış konuşmasını gerçekleştiren Hasan Arslan,üst geçitlerin yenilenerek asansörlü ve yürüyen merdivenli yapılamasından, altyapı sorununun çözümüne kadar Küçük Çiğliyi birçok büyük hizmetlerinbeklediğini Çiğli halkına müjdeledi.  Mahalledepazar yerinin eksikliğine değinen Arslan, vatandaşların uzun mesafeler katederek başka mahallelerdeki pazar yerlerinden alışverişinigerçekleştirdiklerini, Küçük Çiğli’ye kapalı pazar yeri yapacaklarınınmüjdesini verdi.

VARTOLULAR DERNEĞİ’NDEN TAM DESTEK
Esnaf gezileri vesivil toplum kuruşları ziyaretlerine devam eden Hasan Arslan, İzmir VartolularKültür ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti. Konuşmasında, “Derneklerimizindesteği ile göreve geleceğiz ve hizmet edeceğiz” diyen Arslan, “ Bizim derdimizhakçı belediyeciliktir. Bütün Çiğlimizin bütün projelerini hayata geçireceğiz.Kuracağımız demokrasi kampüsü ile derneklerimizi bir çatı altında toplayacağızve elektrik, su ihtiyaçlarını karşılayıp ekonomik anlamda katkı sağlayacağız.Bu yapıda kuracağımız konferans salonları ile derneklerimizin paylaşımkonusunda dayanışmalarını artıracağız” dedi. Dernek yöneticileri ile sohbeteden ve sorunlarını dinleyen Arslan’a seçimde Vartolular’dan tam destek sözügeldi. Vartolular Derneği ziyaretinin ardından Küçük Çiğli pazar yerini gezerekesnafı ziyaret eden Hasan Arslan, esnafın sorunlarını dinledi ve sorunlarınçözümüne az bir sürenin kaldığını dile getirdi. Esnaf ziyaretinin ardındanSantral Mahallesi’nde seçim ofisi açılışına katılan Arslan projelerini Çiğlihalkına anlattı. 
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Audi Vosmer farkıyla Bornova’da

Gaziemir’de temizlik devrimi

Geleneği bozun, oy verin

Dönüşümü yerinde yapacağız

Sertel’den Bakan’a destek

Kapı kapı akşam mesaisi

Arşiv