Hilton İzmir 2020’ye coşku ile girecek!

Zeytin Sanat Organizasyon’un “ Tüm Gece Eğlence “ sloganıyla hazırladığı ve İzmir’in sevilen solistlerinin sahne alacağı yılbaşı balosuyla yeni yıl coşkusu İzmir Hilton Oteli’nde yaşanacak.

  • 0
  • 1.612
Hilton İzmir 2020’ye coşku ile girecek!
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Zeytin Sanat Organizasyon’un “ Tüm Gece Eğlence “ sloganıyla hazırladığı ve İzmir’in sevilen solistlerinin sahne alacağı yılbaşı balosuyla yeni yıl coşkusu İzmir Hilton Oteli’nde yaşanacak.

Türkçe Pop müziğin başarılı solistleri Şahin Açıkgöz ve Funda Öncü’nün Zeytin Sanat Orkestrası eşliğinde sahne alacağı gecede Modern Mezdeke Şov ve DJ Çiçi’nin performanslarıyla dans pisti hiç boş kalmayacak.

Funda Öncü ve Şahin Açıkgöz’ün seslendireceği dans ve eğlenceye yönelik repertuarda eski 45’likler, 80’ler, 90’lar Türkçe Pop şarkıları ve Türkçe eğlence şarkılarının yanı sıra sevilen yabancı şarkılar yer alacak.

DJ Çiçi’nin yılbaşı gecesi için seçeceği enerjik repertuarı ile Hilton misafirlerinin non-stop eğlence yaşaması hedeflenirken  yılbaşı gecesinin olmazsa olmazı Mezdeke Şov ile görsel şölen sunulacak.

Hilton mutfağından eşsiz lezzetlerin limitsiz içecek ile sunulacağı yılbaşı özel menüsü ile tamamlanacak yılbaşı balosunda çocuklar da unutulmadı. Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi çocuk balosunda mini club ve animasyon gösterileri sayesinde çocuklar da ailelerine uzak kalmadan yeni yıl eğlencesi yaşayabilecekler.

Her yıl, İzmir’in en seçkin otellerinde gerçekleştirdiği yılbaşı baloları ile büyük ilgi toplayan Zeytin Sanat Organizasyonun bu yıl İzmir Hilton Oteli’nde düzenlediği yılbaşı balosu için rezervasyonlar alınmaya başladı. Yeni yıla  Hilton Oteli’nde girmek isteyenler balo biletlerini Zeytin sanat Ofis ve  Hilton İzmir Oteli satış noktasından temin edebilirler.

Hilton Yılbaşı Balosu’nda  limitsiz yerli içecekler eşliğinde 299 TL’den başlayan fiyatlarla beş farklı kategoride fiyat seçeneği sunulurken, 3 yaş üstü katılım için 159 TL’ye sunulan çocuk menüsü ve özel aktiviteler ile çocuklar da yeni yıla mutlu girecekler.
Bilgi ve rezervasyon için 0 505 055 51 25 telefonu aranabilir.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Hızlı, Cesur ve Güçlüyüz

Wyndham Grand İzmir Özdilek'de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel

Can Bonomo'dan albüm lansman turnesi

Sevgililer Günü'ne özel

Sevgililer Gününe özel konser

Kadınlara, Sevgililer Günü Hediyesi..

Arşiv