Hilton’dan ; Turizm Fuarı Misafirlerine Özel Parti

İzmir’de 25 yıldır faaliyet gösteren Hilton Markası, 25. yıl şerefine, Doubletree Hilton by Alsancak, Doubltree Hilton by Airport, Hampton by İzmir Aliağa otellerinin katılım ve destekleri ile, Hilton İzmir’de, 11.si düzenlenen Travel Turkey Turkey Fuarı için Dünya’nın dört bir tarafından gelen misafirlere “Profesyonellerin Gücü” adı altında özel bir parti düzenledi.

  • 0
  • 836
Hilton’dan ; Turizm Fuarı Misafirlerine Özel Parti
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İzmir’de 25 yıldır faaliyet gösteren Hilton Markası, 25. yıl şerefine, Doubletree Hilton by Alsancak, Doubltree Hilton by Airport, Hampton by İzmir Aliağa otellerinin katılım ve destekleri ile, Hilton İzmir’de, 11.si düzenlenen Travel Turkey Turkey Fuarı için Dünya’nın dört bir tarafından gelen misafirlere “Profesyonellerin Gücü”  adı altında özel bir parti düzenledi.

Otelin 32.katında gerçekleşen partide misafirler, DJ Çiçi’nin performansı eşliğinde eğlenerek,  gece boyunca Zeytin Sanat Organizasyona ait danşçıların yaptıkları Dünya danslarına ve şovlarına eşlik ettiler. Gece boyunca eşsiz körfez manzarasının tadını çıkarak sohbet etme imkanı buldular.

Hilton İzmir Genel Müdürü Oliver Vetter, Hilton markasının gerçekleştirdiği iş dünyasına yönelik  bu davetleri ile kurumlar ve kişileri arasındaki iletişimin güçlendiğini  ve İzmir’de ki faaliyetlerine de artarak  devam edeceklerini söyledi.

Fotoğraf Galerisi
YORUM YAZ
Diğer Haberler

Soylu’ya Vefa Gecesi

Tağıl, Gabon Fahri Konsolosu

8 Mart buluşması

Mübeccel ile İrfan yaşamlarını birleştirdi

31. İzmir Avrupa Caz Festivali başladı.

Cesaretin İvmesi

Arşiv