Hız yapma şeridi şaşma 

Forum Bornova ve Rönesans Ajans işbirliğindeki adrenalin festivalinde son model otomobiller beğeniye sunuldu. Ünlü oyuncular Ebru Öztürk ile Tuğba Melis Türk ise son günlerde artan kazalara dikkat çekerek “Hız yapmayın, şeriti şaşmayın”uyarısı yaptı.

  • 0
  • 1.911
Hız yapma şeridi şaşma 
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Forum Bornova ve Rönesans Ajans işbirliğindeki adrenalin festivalinde son model otomobiller beğeniye sunuldu. Ünlü oyuncular Ebru Öztürk ile Tuğba Melis Türk ise son günlerde artan kazalara dikkat çekerek “Hız yapmayın, şeriti şaşmayın”uyarısı yaptı.

Bu yıl 9. kez düzenlenen Forum Adrenalin Festivali, kapılarını ziyaretçilere açtı. Forum Bornova'daki festivalde Ford - Arkas Otomotiv, Nissan - Artkıy Otomotiv, Citroen - Kavuklar Otomotiv, Kia - Özdemirler Otomotiv, Toyota - Borovalı Plaza tarafından son model otomobiller ziyaretçilerin yakın ilgisiyle karşılaştı. Rönesans Ajans işbirliğindeki festivalde Fazilet Hanım ve Kızları dizisindeki rolüyle büyük beğeni toplayan Tuğba Melis Türk ile voleybolcu, oyuncu ve manken Ebru Öztürk tüm standları ziyaret ederek yeni otomobilleri yakından inceleledi.

BENİ BİÇİYORDU
Dizi çekimleri için sete kendi kullandığı arabayla gittiğini, gece geç saatlerde evine dönebildiğini söyleyen Türk, son günlerde artan trafik kazaları nedeniyle büyük endişe duyduğunu söyledi. Geceyarısı trafikteki özellikle makas atan, kuralları hiçe sayan sürücüler nedeniyle kendisinin de bir kaç kez tehlike atlattığını söyleyen güzel oyuncu, “Geçtiğimiz gece bir araç sürücüsü neredeyse beni biçecekti, eğer solumda araba olsaydı kaçacak yerim olmadığı için büyük bir kaza olacaktı. Hepimiz can taşıyoruz, hepimizin sevdikleri var. Kimse hız yapmasın, şerit ihlali yapmasın, hepimiz evimize, sevdiklerimize sağ salim kavuşalım” dedi.

HEPİMİZ TEHLİKEDEYİZ
Güzel manken Öztürk de “Ehliyet sınavına hazırlanırken 'Ezberleyim sınavı geçeyim' mantığı yerine 'Kuralları öğrenmek' için çalışmak gerekiyor. Yoksa sonuç ortada, trafikte hepimiz tehlikedeyiz. Ben sırf bu tehlike nedeniye araba kullanmıyorum. Çünkü iyi araba kullanmayanlardan çekiniyorum. Siz kurallara uygun sürseniz de eğer karşı taraf bunlara uymuyorsa, ortaya yürek yakan sonuçlar çıkıyor. Kurallara uyun, hız yapmayın, alkollü direksiyona geçmeyin” diye konuştu.

Rönesans Ajans Başkanı Koreograf Akif Örük de 21 Mayıs 2017'ye kadar sürecek Forum Adrenalin'de ziyaretçileri heyecan dolu etkinliklerin beklediğini söyledi. Örük, “Değişim, yenilik ve eğlence dolu festivali adrenalin tutkunlarının kaçırmamasını tavsiye ediyoruz” dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Hızlı, Cesur ve Güçlüyüz

Wyndham Grand İzmir Özdilek'de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel

Can Bonomo'dan albüm lansman turnesi

Sevgililer Günü'ne özel

Sevgililer Gününe özel konser

Kadınlara, Sevgililer Günü Hediyesi..

Arşiv