Hızlı, Cesur ve Güçlüyüz

Montiano Mistral, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle “Hızlı, Cesur ve Güçlüyüz” başlıklı bir etkinlik gerçekleştirdi. Monreve Grup Yönetim Kurulu Başkanı Merve Arkas’ın ev sahipliğinde gerçekleşen etkinliğe Türkiye’nin en genç kadın ralli şampiyonu Burcu Erenkul, konuşmacı olarak katıldı.

  • 0
  • 1.411
Hızlı, Cesur ve Güçlüyüz
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Monreve Grup’un İtalyan restoranlar zinciri Montiano’nun Alaçatı’dan sonra açılan ikinci şubesi Montiano Mistral, “Hızlı, Cesur ve Güçlüyüz” başlıklı bir etkinliğe ev sahipliği yaptı.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle düzenlenen etkinlik, Monreve Grup Yönetim Kurulu Başkanı Merve Arkas ve Türkiye’nin en genç kadın ralli şampiyonu Burcu Erenkul söyleşisiyle açıldı. Söyleşide Erenkul, ralli pilotu olma macerası ve erkek egemen bu sektörde bir kadın olarak var olmaya dair Merve Arkas’ın sorularını yanıtladı.


Meral Sakallı, Feyza Aydın, Merve Arkas, Esra Pak, Merve Özçıngırak
Ardından oturumlar, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Şebnem Altunyurt’un kadın sağlığı üzerine konuşması ve uygulamalı kadın bakım ve güzellik seanslarıyla devam etti.

Nükhet Serinyel, Zehra Demirakça Odabaşıoğlu, YaseminToprak Alpaydın, Tuğçe Orçunus
Etkinliğe Dışişleri Bakanlığı İzmir Temsilcisi Büyükelçi Naciye Gökçen Kaya, KKTC İzmir Başkonsolosu Ayşen Volkan, AKP İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı, Zeliha Toprak, Av. Biricim Didem Özkardeş’in yanı sıra pek çok İzmirli iş kadını ve influencer katılım gösterdi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Michelin Yıldızlı Şef Ferdinando Bernardi ile Unutulmaz Bir Özel Tadım Deneyimi Scappi’de!

Mor ve Ötesi Alaçatı’yı mest etti

Edis ile zirve

Kırşan, İEÜ Medical Point’te babalık serüvenini anlattı!

Derya Uluğ ile bayram coşkusu

Rukiye Bektaş gözünü zirveye dikti

Arşiv