Hizmet Kalitesini Arttıracak Şantiye

Menderes Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılacak Fen İşleri ve Destek Hizmetleri Şantiyesi için çalışmalar aralıksız devam ediyor.

  • 0
  • 591
Hizmet Kalitesini Arttıracak Şantiye
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Menderes Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılacak Fen İşleri ve Destek Hizmetleri Şantiyesi için çalışmalar aralıksız devam ediyor.
 
Vatandaşlarına daha iyi hizmet için çalışmalarını sürdüren Menderes Belediyesi, ilçeye kazandıracağı Fen İşleri ve Destek Hizmetleri Şantiyesi’nin inşaatını sürdürüyor.  Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında Görece Hürriyet Mahallesi’nde ki şantiye modern yapısıyla dikkat çekiyor.
 
Her şey düşünüldü 
6 bin metrekare alan üzerine kurulan Fen işleri ve Destek İşleri Şantiyesi 5 adet deponun yanı sıra otopark, araç bakım bölümü, akaryakıt dolum alanı, bakım-onarım atölyesi, elektrik ve marangoz atölyeleri, araç sevk merkezi ve idari binası ile hizmet verecek. İdari bina içerisinde personel için dinlenme odası, soyunma odası, tuvalet ve banyo ile mutfak olacak.
 
Etkin ve verimli çalışma 
Çalışmanın ilçeye daha iyi hizmet vermek adına yapıldığını kaydeden Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu,  “ Menderes Belediyesi olarak ilçemizde daha etkin ve verimli çalışmak için Temizlik İşleri Şantiyemizin ardından Fen İşleri ve Destek Hizmetleri Şantiyemizi inşa ediyoruz. Yapacağımız şantiye ile belediye işlerimiz daha düzenli, hızlı ve sistemli hale gelecek, hizmet kalitemiz artacak. Çalışan ekip arkadaşlarımızı da unutmadık. Onların sağlıklı ve modern alanlarda çalışması için şantiyemizde özel düzenlemeler gerçekleştiriyoruz. İdari binamızda onlar için dinlenme odaları, tuvalet, banyo ve mutfak bulunacak.  Modern tesisler ile modern Menderes için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.  
 
Sera da kurulacak 
Park ve Bahçeler Müdürlüğü için şantiye yapılacağını da söyleyen Başkan Soylu, “ İlçemizde önem verdiğimiz park bahçe çalışmalarımızın daha sağlıklı yürümesi için Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz’e bağlı bir şantiyeyi de ilerleyen süreçte hayata geçirmek istiyoruz. Kısık Mahallemiz’de düşündüğümüz projemizde serada olacak. Böylelikle hem kendi ürünümüzü yetiştireceğiz hem de maddi anlamda önemli bir tasarrufu belediye olarak sağlamış olacağız” diye konuştu. 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Konak’ın parklarında 23 Nisan coşkusu

Spor Salonu İçin Koştular

Hasta çocuklar unutulmadı

Oyuncak Hastanesi açıldı

Karnaval Havasında

Çiçek Festivali 25-28 Nisan'da

Arşiv