Hoşgeldin Sıdıka Bebek

  • 0
  • 905
Yazı Boyutu:

Konak Belediyesi‘İzmir’e bir melek, aramıza hoş geldin bebek’ projesiyle 5 ayda bininci bebeğeulaştı. Başkan Tartan projeden yararlanmak isteyen yeni doğum yapmış annelerinveya yakınlarının 489 49 21 ve 444 35 66 numaralı telefonu arayarak bilgivermelerin istedi.

Konak Belediyesi’nin mart ayında başlayan ‘İzmir’e birmelek, aramıza hoş geldin bebek’ projesiyle beş ayda bin bebeğe ve anneyeulaşıldı.   
1000. bebek Basmane semtinde oturan Aras çiftinin bebekleri Sıdıka Aras oldu.Anne Azize Aras’ı (21) evinde ziyaret ederek Konak Belediye Başkanı Dr. HakanTartan adına yeni doğan hediye paketini ulaştıran Halkla İlişkiler çalışanları,her gün onlarca bebeğe ‘Hoş geldin’ diyor. Komşusunun haber vermesi üzerineAzize Hanım’a ulaşan Konak Belediyesi, hediyeleri Azize Hanım’a sundu. Sürprizkarşısında şaşıran ve mutlu olan Azize Aras, Başkan Tartan’a teşekkür etti. EşiSeraç Aras’ın (39) lunaparkta çalıştığını ve bir yıl önce evlenerek Mardin’denİzmir’e gelin geldiğini söyleyen Azize Aras, “Komşum bu etkinliğinizdenbahsetmişti ama bu kadar çabuk geleceğinizi düşünemedim. Kızım 4 aylık oldu.Ben çalışmıyorum, kirada oturuyoruz, hayat şartları çok zor. Bize katkısağladığı için Başkan Tartan’a teşekkür ederiz, bizi çok mutlu ettiniz” dedi.

ANNE VE BEBEĞEHEDİYELER
Konak İlçe sınırlarında doğan bebeklerin ilk ihtiyaçları olan; biberon,emzik, bebek bezi, ıslak mendil, alt açma bezi, mama önlüğü, şampuan, çamaşırdeterjanı, Hipp bebek maması, rezene çayı, anne için; göğüs ve kadın pedi,steril süt torbası, göğüs ucu çatlak kremi ve anneyi bilgilendirme kitapçığı,nazar boncuğu ile Başkan Tartan’ın kutlama mesajının yer aldığı mektup her günonlarca aileye ulaştırılıyor. Unibaby, Mamajoo, Mina Bebek Mağazası, Lonsinohve Can Bebe’nin katkılarıyla hazırlanan paketler şık ambalajı içinde anneyesunuluyor.

Anne ve babaları mutlu günlerinde yalnız bırakmamaya özengösterdiklerini ifade eden Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan,vatandaşların iyi ve kötü günlerinde yanlarında olmayı ilke edindiklerini,doğum yapan her aileye de en kısa zamanda ulaşmayı hedeflediklerini söyledi.Tartan, “Gelir durumu ne olursa olsun ayrım yapmadan yeni doğum yapan anneleriziyaret ederek tebrik ediyor ve aramıza katılan meleklere minik hediyelerimizle‘Hoş geldin bebek’ diyoruz. Mart ayından bu yana aralıksız devam eden projekapsamında 1000 bebeğe ve anneye ulaştık, ulaşmaya da devam edeceğiz” diyekonuştu.

Tartan, yeni doğan her bebeğe ulaşılmak istendiğinibelirterek yeni doğum yapmış herkesin veya yakınlarının 489 49 21 veya 444 3566 numaralı telefonu arayarak bilgi vermelerini istedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Emeklilerin yüzünü güldürdü

Sahipsiz hayvanlara acil müdahalede örnek işbirliği

İzban'dan seçim günü 14 ek sefer

Başkan Soyer’den mübadillere ziyaret

Folkart Carrera en iyi spor salonu

Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi Narlıdere’ye çok yakışacak

Arşiv