Housekeeping Masters 2019 İzmir birincileri belirlendi

Hilton otelleri arasında düzenlenen Housekeeping Masters 2019 yarışmasının Türkiye ayağının ilki Hilton İzmir’de büyük bir çoşku ve ilgiyle gerçekleşti ve İzmir’de Hilton Kat Hizmetleri’nin kral ve kraliçelerini belirledi.

  • 0
  • 772
Housekeeping Masters 2019 İzmir birincileri belirlendi
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Hilton  otelleri arasında düzenlenen Housekeeping Masters 2019 yarışmasının Türkiye ayağının ilki Hilton İzmir’de büyük bir çoşku ve ilgiyle gerçekleşti ve İzmir’de Hilton Kat Hizmetleri’nin kral ve kraliçelerini belirledi.

Oteldeki  tüm birimlerin büyük bir ilgi gösterdiği yarışmada , yarışmacılar birinci olabilmek için ter döktü.  Departman müdürlerinin jüri üyeliği yaptığı yarışmada yatak yapma, havlu sanatı ve hafıza oyunu dallarında birinciler seçildi.
Yarışma sonunda yatak yapma alanında Kat Hizmetleri departmanından Cemo Şahin, havlu sanatı dalında Restorant Müdürü Metin Keskin ve hafıza oyunu dalında Ayşe Çankaya rakiplerini geride bırakarak birinci oldu.
Operasyon ve İdari İşler Koordinatörü Elif Ocak yarışmanın sunuculuğunu yaptığı yarışmada  İş Geliştirme Müdürü Esen Kaynak, yarışma sürelerini tuttu, birim müdürleri ve Genel Müdür Hakan Özcan, yarışmacıları değerlendirdi.
Kıyasıya geçen yarışma sonunda Ayşe Çankaya, Metin Keskin, Cemo Şahin günün birincileri oldu.Hilton İzmir Genel Müdürü Hakan Özcan, “100. Yılımızı kutlamaya devam ettiğimiz bugünlerde İzmir'de bir ilk olarak organize ettiğimiz yarışmanın birincileri, önümüzdeki aylarda Türkiye elemelerine giderek şehrimizi temsil edecek” dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

3. Yaş Üniversiteleri Şenliği’ne geri sayım başladı

Flamingo Doğa Parkı’nda yüzde 80’lere gelindi

24 muhtara teşekkür plaketi

Mesaimin son saatine kadar çalışmaya devam

Seferihisar’a 2,5 milyar liralık yatırım

Kadın Danışma ve Sığınma Evi tamamlandı

Arşiv