Hükümet Kadın 2’ye ilgi

  • 0
  • 1.264
Yazı Boyutu:

Sermiyan Midyat’ın yazıp yönettiği, Demet Akbağ ile başrollerinipaylaştığı Hükümet Kadın 2’nin İzmir galası Gaziemir Optimum Outlet,Cinemaximum’da Türk Kadınlar Konseyi İzmir Şubesinin idaresindeki “CumhuriyetKız Öğrenci Yurdu” yararına gerçekleştirildi.

Filmin galasına başrol oyuncuları Demet Akbağ ve Sermiyan Midyat ile oyuncularBurcu Gönder, Mahir İpek ve Nazmi Kırık İzmir seyircisiyle buluştu.

AVM’nin kapısından itibaren oyuncuları büyük ilgi ilekarşılayan İzmirliler, koridor ve balkonları oyuncuları görmek için doldurdu.
 

Gösterim öncesi gerçekleşen söyleşi sırasında Mardin’in Midyat ilçesinden galaiçin getirilen “Midyat Folklör Ekibi” ise oyunculara sürpriz oldu.
 
Filminoyuncuları da folklor ekibine katılarak halay çekti.

BKMEge Bölge Temsilcisi, Devajans Başkanı Erhan Gölbey, Türk Kadınlar KonseyiDerneği İzmir Şubesi, Cumhuriyet Yüksek Öğrenim Kız Öğrenci Yurdu yararınagerçekleştirilen İzmir galasından elde edilecek gelirin yurt için çok önemlibir miktar olmayacağını, amaçlarının İzmirlilerin dikkatini yurda destek olmayaçekebilmek olduğunu söyledi.  

Galaya katılan film ekibi ise İzmir’de bulunmaktan büyük mutluluk duyduklarınısöyledi.  

Türk Kadınlar Konseyi İzmir Şubesi Başkanı Süheyla Diker’de yurda yaptıklarıkatkı nedeni ile film ekibine teşekkür ederek plaket verdi.  
 
Plaket töreninin ardından Sanatçılar, derneküyeleri ve yurtta kalan kız öğrenciler toplu fotoğraf çektirdi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Michelin Yıldızlı Şef Ferdinando Bernardi ile Unutulmaz Bir Özel Tadım Deneyimi Scappi’de!

Mor ve Ötesi Alaçatı’yı mest etti

Edis ile zirve

Kırşan, İEÜ Medical Point’te babalık serüvenini anlattı!

Derya Uluğ ile bayram coşkusu

Rukiye Bektaş gözünü zirveye dikti

Arşiv