Hüseyin Amca'dan Duygulandıran Şiir

  • 0
  • 710
Yazı Boyutu:

AKParti Karabağlar Belediye Başkan Adayı Necip Kalkan çalışmalarına hız kesmedendevam ediyor. Günaltay ve Barış Mahallesi ortak kahve toplantısında süpriz birkonukla karşılaştı. 92 yaşındaki Hüseyin Pala, Kalkan'a kendi yazdığı şiiriokudu. Hüseyin Amca'nın şiiri karşısında duygulanan Kalkan, ayağa kalkarakHüseyin Amca'nın elini öptü.


AKParti Karabağlar Belediye Başkan Adayı Necip Kalkan, gittiği bir kahvetoplantısında süprizle karşılaştı. Mahalle sakinlerinden 92 yaşındaki HüseyinPala, Kalkan'a kendi yazdığı “Türkiye” şiirini okudu. Şiirin ardındanduygulanan Kalkan, ayağa kalkarak Hüseyin Pala'nın elini öptü. Pala'ya teşekküreden Kalkan, Binali Yıldırım'ın YüzyılınŞehircilik Hareketi" sloganıyla kenti geleceğe taşıyacak, kente hayatverecek "Hayat İzmir" projelerinden bahsetti. Karabağlar için toplam99 projenin olduğunu söyleyen Kalkan, "Karabağlar'ı İzmir'İn 'Göz Bebeği' yapacak projelerin tamamlanması içinbize İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Binali Yıldırm ile birlikte yolaçın" dedi. Karabağlar'dagerçekleştirecekleri öncelikli projelerinin sağlık yönünde olacağına dikkatçeken Kalkan şöyle konuştu: "Karabağlar'da öncelikli olarak engellerkalkacak. İlçede yaşayan yaşlı ve engelli sayısı oldukça fazla. Ancak bugünekadar vatandaşlarımızı düşenerek projeler oluşturulmamış. Yaşlı veya engellikaldırımı olmayan bir ilçede nasıl kaliteli bir yaşam sürecek? 2014 yılınınTürkiye'sinde Karabağlar bu şartlarda yaşamayı hak etmiyor."


KADINLARA MÜJDE
GeziciSağlık Tarama ekiplerinin mahalle mahalle gezerek kadınlara 'Meme Kanseri'kontrollünün yapılacağını belirten Kalkan, "Meme kanseri dünyadaoldukça yaygın bir rahatsızlık. Tedavisi ise reken teşhis ile çok kolay. Birçokkadınımız bu rahatsızlıktan hayatını kaybediyor. Tek sebebi hastalığın erkenteşhisinin yapılmaması. Biz başta kadınlarımız olmak üzere tüm halkımıza'Gezici Kanser Tarama' ekipleriyle kontrollar gerçekleştireceğiz" diyekonuştu.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Audi Vosmer farkıyla Bornova’da

Gaziemir’de temizlik devrimi

Geleneği bozun, oy verin

Dönüşümü yerinde yapacağız

Sertel’den Bakan’a destek

Kapı kapı akşam mesaisi

Arşiv