Huzurevi sakinleri miniklerle buluştu

  • 0
  • 572
Huzurevi sakinleri miniklerle buluştu
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Havaların ısınmasıyla birlikte bir dizi yaz etkinlikleri düzenleyerek huzurevi sakinlerine motivasyon sağlayan Selçuk Belediyesi Akıncılar Huzurevi yetkilileri, bu kapsamda huzurevi sakinlerini Selçuk Belediyesi Kreş ve Gündüz bakımevindeki minik öğrenciler ile bir araya getirdi. Müzik eşliğinde minik öğrenciler ile birlikte güzel bir gün geçiren huzurevi sakinleri, katıldıkları bu tür etkinliklerden son derece memnuniyet duyduklarını ifade ettiler.

Selçuk Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevi bahçesinde düzenlenen müzikli etkinliğe huzurevi sakinleri ve kreş öğrencilerinin yanı sıra Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı’nın eşi Ayşen Bakıcı, Selçuk Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevi Müdürü Sıdıka Yolcu, Akıncılar Huzurevi görevlileri ve kreş öğretmenleri de katıldı.

Minik Öğrencilerin cıvıl cıvıl sesleriyle oldukça keyifli anlar yaşayan Huzurevi sakinleri, ayrıca müzik eşliğinde oynayan miniklere de alkışlarla eşlik ettiler. İkramların sunulduğu ve sıcak sohbetlerin yapıldığı bu buluşmada minik öğrenciler, kendilerini ziyarete gelen büyüklerine teşekkür ettiler.
Bu tür etkinliklerin çocuklar için önemli olduğuna dikkat çeken Selçuk Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevi Müdürü Sıdıka Yolcu, birçok sanat ve kültür etkinliğinin dışında minikleri bu kez de büyükleri ile tanıştırarak kaynaşmalarını sağladıklarını belirtti. Minik öğrencilerin bu buluşmadan büyük keyif aldıklarını kaydeden Yolcu, bu kapsamda kendilerini ziyarete gelen huzurevi sakinlerine teşekkür etti.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Engelsiz yaşam’ için yol yardım desteği

Menderes’te İlk Meclis

Bornova’nın zenginliğini ortaya çıkaracağız

Ekmek 5 TL

Buca'da ilk meclis

İlk ziyaret Kaymakam Fatih Aksoy’a

Arşiv