İAOSB’ de İkinci Fotoğraf Yarışması

  • 0
  • 876
Yazı Boyutu:

İzmir AtatürkOrganize Sanayi Bölgesi (İAOSB), Bölge katılımcıları ve çalışanlarından gelenyoğun istek üzere Fotoğrafçılık Yarışmasının ikincisini düzenlemeyehazırlanıyor. Birbirinden başarılı fotoğrafların konusunda uzman jüritarafından değerlendirilerek seçmelerin yapılacağı yarışmanın birincisi iPhone5 ile ödüllendirilecek.  
 
Birincisi 2 Kasım 2013 tarihinde Bölge’ de faaliyet gösterenfirma sahiplerine ve çalışanlarına yönelik olarak düzenlenen FotoğrafçılıkYarışması’na bu kez,  Bölge firmalarınınyanı sıra Bölge dışı kurum ve kuruluşlardan da başvuru yapılabilecek. 

İlkinde olduğu gibi ikinci yarışmadada tema olarak “Yaşayan İAOSB” konusu belirlenirken, yarışmaya katılacak olanfotoğraflar, Başkanlığını İzmir Fotoğraf Sanatı Derneği (İFOD) Yönetim KuruluBaşkanı ve Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi –Fotoğraf BölümüBaşkanı Yrd. Doç. Dr. Beyhan Özdemir’ in yaptığı, bu alanda uzman kişilerdenoluşan Seçici Kurul tarafından incelenecek ve en çok beğenilen 3 fotoğrafseçilecek.Sonuçların, Bölge Müdürlüğü Atatürk Toplantı Salonu’nda düzenlenecektoplantıda açıklanacağı yarışmada; birincilik ödülü kazanan eser sahibi “iPhone5” almaya hak kazanırken, ikinci ve üçüncü olan eserlerin sahipleri “plaketle”ödüllendirilecek.Ödül kazanan fotoğraflar dışında jüri üyelerinin seçeceği 25fotoğraf, İAOSB Fuaye Alanı’nda sergilenecek. 

Çevreci kimliğiile her zaman bir adım önde olan İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi’nin temaolarak seçildiği, “Yaşayan İAOSB” konulu ikinci fotoğrafçılık yarışmasınınsonuçlarının açıklanmasının ardından katılımcılar İAOSB Fuaye Alanı’ndasergilenen birbirinden güzel eserleri inceleme fırsatı bulacaklar. 
 
İlkinde 71 adeteserle ses getiren Fotoğraf Yarışması’nın ikincisinde yer almak isteyenkatılımcıların “İAOSB Fotoğraf Yarışma Şartnamesi” ni 1 Kasım 2013 Cuma günümesai bitimine kadar tamamlayarak İAOSB Bölge Müdürlüğü iletişim adreslerineulaştırmaları gerekiyor. Söz konusu şartname Bölge Müdürlüğü Basın Halklaİlişkiler Departmanı’ndan temin edilebilirken, formu tamamlamayan katılımcılarınmüracaatları kabul edilmeyecek. 
 
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Emeklilerin yüzünü güldürdü

Sahipsiz hayvanlara acil müdahalede örnek işbirliği

İzban'dan seçim günü 14 ek sefer

Başkan Soyer’den mübadillere ziyaret

Folkart Carrera en iyi spor salonu

Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi Narlıdere’ye çok yakışacak

Arşiv