ICE CLOUD Londra'dan sonra İlk Kez Alaçatı'da

Pamuk şeker ile dondurmanın birlikte sunulduğu soft dondurma ‘Ice Cloud’ ilk kez Alaçatı’da dondurma tutkunları ile buluştu. Ice Cloud; renkli görüntüsünün ötesinde lezzeti ile de dondurma zevkine farklı bir boyut getiriyor. 

  • 0
  • 1.968
ICE CLOUD Londra'dan sonra İlk Kez Alaçatı'da
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Pamuk şeker ile dondurmanın birlikte sunulduğu soft dondurma ‘Ice Cloud’ ilk kez Alaçatı’da dondurma tutkunları ile buluştu. Ice Cloud; renkli görüntüsünün ötesinde lezzeti ile de dondurma zevkine farklı bir boyut getiriyor.  Organik olarak hazırlanan dondurmalar, pamuk şeker ile tamamlandıktan sonra tercihe göre pop-corn, drajeler, meyvalar ile süslenerek dondurma tutkunlarını inanılmaz bir lezzetle ile buluşturuyor.

Ice Cloud’u Londra’dan Türkiye’ye getiren Aslı  Güder; ‘Ice Cloud ile ailece gittiğimiz bir Londra seyahatinde tanıştık. Uzun bir kuyrukta bekledikten sonra tanıştığımız bu lezzeti Türkiye’ye getirerek dondurma sevenler ile buluşturmak istedik. Lezzet ve sağlığı bir arada sunma hedefiyle tamamen organik olarak hazırladığımız soft dondurma Ice Cloud, görüntüsü ve lezzeti ile de dikkat çekici. İlk adımı Alaçatı’da attığımız Ice Cloud’u Türkiye’de farklı şubeler ile yaygınlaştırmayı, dondurma sevenler ile buluşturmayı hedefliyoruz’ dedi. 
 Ice Cloud lezzetini tatmak isteyenler için: Kemalpaşa Cad. No:85 Alaçatı

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Chaine des Rotisseurs İzmir Scappi’de

Bu kermes çocukların geleceği için

Coşkulu Bahar Festivali

Bu konser Çocuk acil ve yoğun bakım için

Birinci Yılda 14 yeni üye

Soylu’ya Vefa Gecesi

Arşiv