İçimdeki Çoçuk İrem ve Cash ile eğlenecek

  • 0
  • 667
Yazı Boyutu:

İçimdekiÇocuk Derneği yararına 19 nisan 2014 cumartesi günü Tarihi HavagazıFabrikası'nda gerçekleşen anne aklı ile 3. çocuk şöleni, irem ve cash'inperformansıyla renkleniyor.

DergiciHalkla İlişkiler’in çocuk kulübü üyeleri için her yıl İzmir’de düzenlediği“Çocuk Şöleni”nin 3. yılı daha da dolu geçecek. 19 Nisan’da Tarihi HavagazıFabrikası Kültür Merkezi’nde saat 14.00 ile 19:00 arasında gerçekleşecekşenlik, hem yetişkinlerin içindeki çocuğu hem de çoçukları eğlendirecek sürpriziki isme de ev sahipliği yapacak. Yetenek Sizsiniz Türkiye'de izleyenlerinbüyük ilgisini çeken İrem ve Cash sergileyecekleri performanslarıylakatılımcılara keyifli dakikalar yaşatacak. 

İzmir’in enbüyük kültür merkezinde Şişme Oyun Parkurlarından, Sahne Performanslarına,Okulların Stant etkinliklerinden, ücretsiz binlerce armağana, çekilişten,yarışmalara onlarca eğlencenin bir arada olduğu bir şölen çocukları bekliyor.

Dergici Halklaİlişkiler Genel Koordinatörü Ferhan Avcı, “Bilinçli anneler olarakbüyüyoruz, büyütüyoruz. Her yıl konuklarımızın neşeli bir gün yaşaması,stant etkinliklerinde okullarımızın ve proje destekçisi markalarımızın birebirailelerle bir araya gelmesi verimli bir organizasyon olmasını çok önemsiyoruz.İzmir için kesinlikle farklı ve eğlenceli bir gün, aileleri Havagazındaeğlenceye davet ediyoruz” dedi.

ProjeKoordinatörü Elçin Ulusoy; “ İzmir’de üçüncü kez gerçekleştirme şansınıyakaladığımız bu proje bizi hazırlarken çok heyecanlandırıyor. Bizler İzmirliCumhuriyet Kadınlarıyız. Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın Dünya barışıiçin atılan en büyük adımlardan biri olduğunu düşünüyoruz. Atamızın izindeyürüyen İzmirli anneler olarak, her yıl olduğu gibi bu yıl da, çocuklarımızınsağlıklı, kültürel donanımlarının arttığı ve sınırsız eğlence ile mutluayrılacakları bir organizasyon gerçekleştirmek için çalışıyoruz. “3.ÇOCUK ŞÖLENİ”, gün boyu sürecekolan eğlenceli oyunlar, konserler, kukla gösterisi, ödüllü yarışmalar, dansgösterileri, defile, hobi ve sanat atölyelerinin yanında çocuklar eğlenirkenebeveynler çeşit çeşit workshoplarla merak ettikleri pek çok soruya yanıtbulabilecek. Ayrıca Okul okul dolaşıp imkânlarını öğrenmek yerine pek çoğu iletanışma imkanı bulup, katılımcı okul yöneticilerine ve psikologlaradanışabilecekler. Kriterlerinin neler olması gerektiğini sınayabilecek veokulların atölye çalışmaları ile çocuklarının ilgisini gözlemleyebilecekler.Saat başı yapılacak çekilişlerle de çocuklar birbirinden güzel hediyelerikazanma fırsatı bulacak.  www.cocuksoleni.com web sitesi vewww.facebook.com/dprcocukkulubusayfası ile merak ettiklerinize ulaşabilirsiniz. Bu yıl İÇİMDEKİ ÇOCUK Derneğiyararına gerçekleşen etkinliğe; çocuklar için 25 TL, büyükler için 15 TL'yealdığınız davetiyelerle giriş yapabilirsiniz. Dergici Halkla İlişkiler’in 0232 4830043 numaralı telefonun www.facebook.com/dprcocukkulubu sayfasındanher an bilgi alabilirsiniz.” Dedi.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Mutluluğu Çekiyorum

Gaziemir’de şenlik zamanı

Anadolu bitkilerini koruyan kısa film yarışması

Anne Baba Çocuk Merkezi'nde mezuniyet heyacanı

Köy Enstitüleri’nin ruhu yıl dönümünde yaşatılacak

Köy Enstitüleri Mezunlarıyla Buluştu

Arşiv