İEF’de Buca’ya Yoğun İlgi

Buca Belediyesi, 86. İzmir Enternasyonal Fuarı’nda bu yıl da renkli ve eğlenceli standıyla yerini aldı. Proje ve hizmetlerin görsel şovlarla ve Bucacım maskotlarıyla tanıtıldığı Buca Belediyesi standı, Avrupa Birliği hibe desteğiyle kurulan Roman Bandosu’nun verdiği muhteşem konserle fuar ziyaretçilerine keyifli anlar yaşattı.

  • 0
  • 551
İEF’de Buca’ya Yoğun İlgi
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Buca Belediyesi, 86. İzmir Enternasyonal Fuarı’nda bu yıl da renkli ve eğlenceli standıyla yerini aldı. Proje ve hizmetlerin görsel şovlarla ve Bucacım maskotlarıyla tanıtıldığı Buca Belediyesi standı, Avrupa Birliği hibe desteğiyle kurulan Roman Bandosu’nun verdiği muhteşem konserle fuar ziyaretçilerine keyifli anlar yaşattı. Türkiye’de bir ilk olma özelliği taşıyan Pırlanta Merkezlerinin bir örneğini İzmir fuarı ziyaretçileri için de açan Buca Belediyesi, 3-6 yaş arası çocuklara bir saatliğine geçici bakım hizmeti vererek ailelerin İzmir Enternasyonal Fuarı’nı gönüllerince gezme imkanı sunuyor.

86’ncı kez kapılarını açan İzmir Enternasyonal Fuarı Buca Belediyesi’nin standıyla şenlendi.3 no’lu holde yer alan stantta birbirinden eğlenceli etkinlikler ve sürprizler ile ziyaretçilerini karşılayan Buca Belediyesi standı, görsel ve sanatsal şovlar ile “Bucacım” maskotları ile İzmir Fuarının ilk günden cazibe merkezi oldu. Belediye hizmet ve projeleri birbirinden renkli şovlarla tanıtıldığı stantta dağıtılan sürpriz hediyelerde ziyaretçileri keyiflendirdi.

FUAR PIRLANTA MERKEZİ
Türkiye’de bir ilk olma özelliği taşıyan projelerinden Pırlanta Merkezlerinin bir örneğini fuar standında da açan Buca Belediyesi, ziyaretçilere de fuar alanında gönüllerince gezme olanağı sunuyor. 3 – 6 yaş arası çocuklarını bir saatliğine Buca Belediyesi standındaki Pırlanta Merkezi’ne bırakabilecek olan aileler, fuarda gezerken, miniklerde uzman eğitmenler eşliğinde eğlenceli zaman geçiriyor.

ROMAN BANDOSU FUAR SAHNESİNDE
Buca Belediyesi’nin, Avrupa Birliği’nin “Dezavantajlı Grupların Sosyal Entegrasyonu ve İstihdam Edilebilirliklerinin Geliştirilmesi Operasyonu” programı kapsamında hibe desteği kazandığı “Yerel Olanakların etkinleştirilmesi yolu ile Roman Bandosu Kurulması Projesi” ile hayata geçirdiği Roman Bandosu da İzmir Fuarında muhteşem bir performans sergiledi. Fuar süresince her akşam 19.00 ile 20.00 saatleri arasında konser verecek olan Roman Bandosu, ziyaretçilere unutulmaz saatler yaşattı.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Marble İzmir 29’uncu kez açıldı

Tarım fuarı üreticinin ayağına gidiyor

Optic World İzmir Fuarı kapılarını açtı

İzmir’in “gözü” bu fuarda olacak

Kapılarını rekorla kapattı

AGROEXPO’ya ziyaret

Arşiv