IF Wedding Fashion İzmir’de “birlik” günü

2020 yılının ilk fuarı IF Wedding Fashion İzmir – 14. Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı için çalışmalar son hızıyla devam ederken; sektör profesyonelleri ile İZFAŞ, Bilgilendirme ve Değerlendirme Toplantısı’nda bir araya geldi

  • 0
  • 2.905
IF Wedding Fashion İzmir’de “birlik” günü
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

 2020 yılının ilk fuarı IF Wedding Fashion İzmir – 14. Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı için çalışmalar son hızıyla devam ederken; sektör profesyonelleri ile İZFAŞ, Bilgilendirme ve Değerlendirme Toplantısı’nda bir araya geldi. Her zaman sektör profesyonelleri ile bir arada çalışacaklarını belirten İZFAŞ Genel Müdürü Canan Karaosmanoğlu Alıcı, “Bu sektörü tüm dünyaya tanıtmak, İzmir’i daha büyük bir marka haline getirmek için sizlerle birlikte çaba göstereceğimize inanmanızı istiyoruz. Yurt dışı ziyaretçi konusuna daha derin şekilde eğileceğiz, şüpheniz olmasın” ifadelerini kullandı.

2007 yılında sektör profesyonellerini buluşturmaya başlayan, Türkiye’yi dünyada “gelinlik, damatlık ve abiye” merkezi haline getiren IF Wedding Fashion İzmir - Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı’nda çalışmalar son hızıyla devam ediyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, Ege Giyim Sanayicileri Derneği (EGSD) partnerliğinde İZFAŞ tarafından 21 – 24 Ocak 2020 tarihlerinde kapılarını açacak IF Wedding Fashion İzmir, hazırlık çalışmaları kapsamında sektör profesyonellerini bir araya getirdi. Tarihi Havagazı Fabrikası’nda gerçekleşen Bilgilendirme ve Değerlendirme Toplantısı’na; İZFAŞ Genel Müdürü Canan Karaosmanoğlu Alıcı, Ege Giyim Sanayicileri Derneği (EGSD) Yönetim Kurulu Başkanı Hayati Ertuğrul, Ege Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Burak Sertbaş, Moda, Tekstil ve Konfeksiyoncular (MTK) Sitesi Sanayici ve İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Sadi Doğan, İzmir Moda Tasarımcıları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Esin Özyiğit, İzmir Terziler ve Konfeksiyoncular Odası Başkanı Muharrem Karakuş, Mimar Kemalettin Moda Merkezi Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Avcı ile abiye ve gelinlik – damatlık firmalarının temsilcileri katıldı.

Bize inanın
Fuar hazırlıklarının son hızla devam ettiğini belirten İZFAŞ Genel Müdürü Canan Karaosmanoğlu Alıcı, “2007 yılında İzmir’in marka değeri olan gelinlik sektörüyle yola çıktığımız fuarda, abiye ve damatlık konusunda da bir değere ulaşmanın gururunu sizlerle birlikte yaşıyoruz. Çalışmalarımız hızla devam ediyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi ve İZFAŞ olarak; gelinlik, damatlık ve abiye sektörüne çok önem veriyoruz. Bu sektörü tüm dünyaya tanıtmak, İzmir’i daha büyük bir marka haline getirmek için sizlerle birlikte çaba göstereceğimize inanmanızı istiyoruz.

Yurt dışı ziyaretçi konusuna daha derin şekilde eğileceğiz, şüpheniz olmasın. Sektörümüz için hedef ülkelerle ilgili doğru ziyaretçilerin, doğru tarihlerde gelmesi için değerlendirmeleriniz doğrultusunda çalışmalarımızı yürüteceğiz” diye konuştu. İZFAŞ Moda Fuarları Koordinatörü Yeşim Yiğit ise 2020 için yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Oda ve derneklerden tam destek
Oda, birlik ve dernekler de IF Wedding Fashion İzmir’e büyük destek verdi. EGSD Yönetim Kurulu Başkanı Hayati Ertuğrul, “Bu fuarla ilgili tecrübelerimiz var. 14’üncü fuarımızın gerçekten bir öncekinden daha iyi olacağı kanısındayım.

İddialıyım da. Özellikle yurt dışından gelecek katılımcı ve ziyaretçinin fazla olacağına inanıyorum. İZFAŞ, fuarla ilgili çok çetin çalışmalar yapıyor. Biz de bu fuarın çok çok iyi geçmesi, katılan arkadaşlarımızın bol kazanç sağlamaları için elimizden geleni yapıyoruz” şeklinde konuşarak destek sözü verdi.




Ege Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Burak Sertbaş da, “Ne İstanbul ne başka şehir bu fuarın gücünü bozamayacak, buna inancımız sonsuz. Daha büyük başarılar göreceğiz. Biz de alım heyeti programı ile destek veriyoruz. Yabancı alıcıları İzmir’de ağırlamak için çalışmalarımız devam ediyor” diye konuştu.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Optic World İzmir Fuarı kapılarını açtı

İzmir’in “gözü” bu fuarda olacak

Kapılarını rekorla kapattı

AGROEXPO’ya ziyaret

19.Agroexpo Açıldı

5 Gün Sonra Açılıyor

Arşiv