İFO, ATA ile yorgunluk attı

İzmir Fotoğrafçılar Odası, geleneksel bahar şenliğini bir kez daha Fuar Göl Gazinosu’nda geniş bir katılımla gerçekleştirdi.

  • 0
  • 600
İFO, ATA ile yorgunluk attı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İzmir Fotoğrafçılar Odası, geleneksel bahar şenliğini bir kez daha Fuar Göl Gazinosu’nda geniş bir katılımla gerçekleştirdi. Oda Başkanı Murat Yavuz’un ev sahipliğinde düzenlenen geceye, İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İESOB) Başkanı Zekeriya Mutlu, CHP İzmir eski Milletvekili ve İzmir Fotoğrafçılar Odası Onursal Başkanı Mehmet Ali Susam ve İzmir Doğalgaz AŞ Genel Müdürü Burçin Yandımata başta olmak üzere, İzmir’de görev yapan fotoğrafçılar, aileleri, nikah memurları ve diğer illerden gelen dernek başkanları katıldı.

Gecenin açılış konuşmasını yapan Oda Başkanı Yavuz, geceye katılan tüm konuklara selamlayarak Ramazan Ayı’nın bereketiyle birlikte 2017 yaz sezonunun güzel geçmesi dileğinde bulundu. Kendisinden sonra söz alan İESOB Başkanı Mutlu, gecenin hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür ederek Ramazan Ayı’nın hayırlı geçmesini diledi.

Mehmet Ali Susam ise  fotoğrafçılığın yok olmaya yüz tutmuş bir meslek dalı olmadığını belirterek “Yaşam devam ettiği sürece var olacak. Geçmişte olduğu gibi gelecekte de çok güzel fotoğraflar çekilecek. Mesleğin saygınlığını üst seviyelere çıkarmak için çalışmalar yapan, mesleki eğitimler verilmesini sağlayan, fuarlar düzenleyen ve fotoğrafçılığı sanat olarak yaşatmaya çalışan Oda Başkanı Murat Yavuz’u takdir ediyorum” dedi. Konuşmaların ardından İzmirgaz’ın sponsorluğunda düzenlenen fotoğraf yarışmasında bu yıl dereceye giren başarılı fotoğrafçılara plaketleri ve ödülleri verildi.
Yarışmanın bu yılki birincisi Ege Magazin Gazetecileri Derneği üyesi Aykut Fırat olurken, ikinciliği Ali Irgat, üçüncülüğü de Zehra Çöplü kazandı. Alpay Sönmez, Tolga Taçmahal ve Yusra Kıran da mansiyon ödüllerinin sahibi oldu. Ödül töreninin ardından fotoğrafçılık mesleğinde 30 yıl ve üzeri sürede çalışan usta fotoğrafçılara başarı plaketleri verildi. Ardından da pasta kesildi. Bahar şenliğinin müzikli dakikalarında ünlü şarkıcı Ata sahne aldı. Latin parçalarla programına başlayan Ata, eğlenceli bir geceye imza attı.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Kınık'ta Coşkulu kutlama

Konak’ın parklarında 23 Nisan coşkusu

Spor Salonu İçin Koştular

Hasta çocuklar unutulmadı

Oyuncak Hastanesi açıldı

Karnaval Havasında

Arşiv