İkinci Yaşama Zeybekli Kutlama

İzmir’in köklü market zinciri Pehlivanoğlu ailesinin kardeş şirketlerinden Ali Pehlivanoğlu’nun sahibi Ali Pehlivanoğlu (69), çalışma hayatının 50’nci yılını, düzenlediği görkemli bir gece de zeybek oynayarak kutladı.

  • 0
  • 823
İkinci Yaşama Zeybekli Kutlama
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İzmir’in köklü market zinciri Pehlivanoğlu ailesinin kardeş şirketlerinden Ali Pehlivanoğlu’nun sahibi Ali Pehlivanoğlu (69), çalışma hayatının 50’nci yılını, düzenlediği görkemli bir gece de zeybek oynayarak kutladı.

Hilton İzmir’de gerçekleşen geceye, eşi Zerrin Pehlivanoğlu, kızları İrem ve Seren Pehlivanoğlu akrabaları ile yakınlarının yanı sıra İzmir Valisi Erol Ayyıldız, Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, İzmir Ticaret Odası (İTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, İTO Meclis Başkanı Rebii Akdurak, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın, eski bakanlardan Hasan Denizkurdu, CHP İzmir eski milletvekili Mehmet Ali Susam, Alaattin Yüksel ile İzmir’in iş ve basın dünyasından çok sayıda davetli katıldı.
Esra Akkaya’nın şarkıları eşliğinde başlayan gece, Yılmaz Demirtaş ve Ali Çakar’ın türküleri, Ayşen Bingör’ün şarkıları eşliğinde devam eden gecede, Yılmaz Demirtaş’ın davetiyle piste gelen Pehlivanoğlu, önce İTO Başkanı Ekrem Demirtaş ile birlikte sonra da kızlarıyla zeybek oynadı.

50 senedir yılmadan bıkmadan çalıştığını vurgulayarak konuşmasına başlayan ev sahibi Ali Pehlivanoğlu, “1968’de üniversite imtihanlarına girdiğimde bir gün bu İzmir’e gelirsem adam gibi geleceğim demiştim. Yüce tanrı bana onların hepsini bahşetti, fazlasını verdi. Ben bugün burada ikinci hayatımı da kutluyorum. Dünyadaki en büyük karaciğer nakli doktorlarından ve benim ameliyatımı gerçekleştiren Prof. Dr. Münci Kalayoğlu’na çok teşekkür ediyorum” dedi.

İkinci iş kolu olan inşaat sektöründen de söz eden Ali Pehlivanoğlu, “Bundan sonra ben gıda sektörüne pek dalmayı düşünmüyorum. Kendi arsalarımızda inşaat işlerine başladık. Torbalı Ayrancılar’da 570 konutluk bir projemiz var. Alsancak’taki çalışmalarımız devam ediyor. Cumaovası’nda ve Karabağlar’da yeni projelerimiz olacak. Bundan sonra hayatımızı inşaat sektöründe devam ettireceğiz. Büyük kızım İrem, 3 yıldır İstanbul’da profesyonel olarak gayrimenkul işini sürdürüyor. Artık babası yapacak kızı satacak. Bugün hepinize sağlıklı olduğumu göstermek ve Pehlivanoğlu Şirketi bünyesinde neler olduğunu açıklamak için bu geceyi organize ettim.

Fotoğraf Galerisi
YORUM YAZ
Diğer Haberler

Soylu’ya Vefa Gecesi

Tağıl, Gabon Fahri Konsolosu

8 Mart buluşması

Mübeccel ile İrfan yaşamlarını birleştirdi

31. İzmir Avrupa Caz Festivali başladı.

Cesaretin İvmesi

Arşiv