İlber Ortaylı İzdihamı

Prof. Dr. İlber Ortaylı’nın ilk biyografi kitabı olan “Gazi Mustafa Kemal Atatürk” ün İzmir’de Ege Perla AVM’deki ilk imza günü izdihama neden oldu.

  • 0
  • 812
İlber Ortaylı İzdihamı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Prof. Dr. İlber Ortaylı’nın ilk biyografi kitabı olan “Gazi Mustafa Kemal Atatürk” ün İzmir’de Ege Perla AVM’deki ilk imza günü izdihama neden oldu. 15.00 olarak belirlenen imza gününe erkenden gelip çok soğuk havaya aldırmadan sıraya girenlerin oluşturduğu uzun kuyrukları gören Ortaylı, 15.00’i beklemeden kitap imzalamaya 20 dakika erken başladı ve yüzlerce kitabını imzaladı. 


Küçük çocuklara, engellilere ve bebekli hanımlara öncelik tanıtarak ön sıralara aldırdı ve “Gazi Mustafa Kemal Atatürk” kitabını önce onlara sonra da kuyruktaki hayranlarına imzaladı.  Küçük ve büyüklerin fotoğraf isteklerini de kırmayan Ortaylı, bol bol fotoğraf çektirdi, özellikle çocuklarla küçük söyleşiler yaptı. 


Kitap ile ilgili bilgi veren Prof. Dr. Ortaylı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü kişisel özellikleri, bilinmeyenleri ve tüm izleriyle kaleme aldığı ilk biyografi kitabı olduğunu, yoğun ilgi gören kitabın ilk tanıtımı D&R ev sahipliğinde Pera Palace’ın ardından Ege Perla D&R’de gerçekleştirmekten büyük keyif aldığını itiraf etti.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Hızlı, Cesur ve Güçlüyüz

Wyndham Grand İzmir Özdilek'de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel

Can Bonomo'dan albüm lansman turnesi

Sevgililer Günü'ne özel

Sevgililer Gününe özel konser

Kadınlara, Sevgililer Günü Hediyesi..

Arşiv