"İlk Atlas" Miko  Cafe’de

Can Yücel’in karargahı Miko Café, “şiirlerden şarkılara” ev sahipliği yaptı. Fazıl Say’ın prodüktörlüğünde hazırlanan “İlk Atlas” adlı albüm, Miko Café’de tanıtıldı.

  • 0
  • 1.280
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Can Yücel’in karargahı Miko Café, “şiirlerden şarkılara” ev sahipliği yaptı. Fazıl Say’ın prodüktörlüğünde hazırlanan “İlk Atlas” adlı albüm, Miko Café’de tanıtıldı. Ünlü şairlerin şiirlerinden oluşturulan düzenleme ve besteler İklim Tamkan’ın piyanosu eşliğinde, Senem Demircioğlu’nun sesiyle yeniden hayat buluyor.

Mezzo-soprano Senem Demircioğlu, İzmirli piyanist ve klavsen sanatçısı İklim Tamkan 2012 yılından beri sürdürdükleri ortak projelerle sayısız konserler yaptı.Sanatçılar, Fazıl Say prodüktörlüğünde kaydedilmiş olan “İlk Atlas” isimli albümlerinin heyecanını Miko Café’de dinleyicilerle paylaştılar. Piyanist İklim Tamkan, Miko Café’nin özel bir yeri olduğunu belirterek, “Bu projenin ilk konseri 4 yıl önce Miko’da olmuştu. Bu nedenle burası bizim evimiz gibi. Albüm tanıtımımız için evimizde olmaktan mutluyuz. Ayrıca bu heyecanı İzmirli dinleyicilerle birlikte yaşamak bizim için çok özel” dedi.
 
Sanatçı Senem Demircioğlu, “Şairlerin şiirlerine notalar katarak ses verdiğimiz albümümüzü, yine ünlü bir şair Can Yücel’in karargahım dediği Miko Café’de hayat bulması ve burada tanıtılması bu geceyi bizim için daha özel kılıyor” diye konuştu.
 
Mart ayında piyasaya çıkacak olan “İlk Atlas” albümü için gün sayan ikili, gecenin ilerleyen saatlerine kadar alkış yağmuruna tutuldu. İzmirlilere unutulmaz bir gece yaşatan ikili, İzmirli dinleyicilerle buluşmaktan mutlu olduklarını belirterek, tekrar İzmir’e gelmek istediklerini söyledi.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Muhsin Ertuğrul Tiyatro Emek Ödülü sahibini buldu

Ücretsiz oyunlarla buluşuyorlar

Fakir Baykurt'a rekor başvuru

100. Yılın Öyküsü, Şiiri” ödülleri sahiplerini buldu

Küresel Geri Dönüşüme Vefa Sergisi

Koşulsuz sevginin adıdır İsmail Sivri

Arşiv