İlk Defile Heyecanı

  • 0
  • 608
Yazı Boyutu:

Genç yeteneklerinkeşfedildiği bir platform olma özelliği taşıyan IF WEDDING FASHION İZMİR,Gelinlik Tasarım Yarışması ile Türk gelinlik sektörüne yeni tasarımlarkazandırıyor.

IF WEDDING FASHION İZMİR –8’inci Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı’nın bu yıl ki performansdefilesi 2012 yılında “Kuğu Gölü” temasıyla düzenlenen 3’üncü Gelinlik TasarımYarışması birincisi DEÜ GSF Moda Tasarım Bölümü mezunu Havva Ağu tarafındangerçekleştirilecek.

Havva Ağu, performansdefilesini gerçekleştirmek için tüm hızıyla koleksiyon hazırlıklarına devamediyor.“Siyah Kanat” adını taşıyan koleksiyonun özel perfomansdefilesi İzmir Uluslararası Fuar Alanı’na kurulan 1/C no’lu holde organizeedilecek.

Fuarın ikinci günü, 23 Ocak2014 Perşembe tarihinde moda severler ile buluşmaya hazırlanan 29 parçalık “SiyahKanat / Black Wing” koleksiyonunun dikimi Ege Giyim Sanayicileri DerneğiDanışmanlığında, İzmir Terziler ve Konfeksiyoncular Odası tarafından yapılıyor.

“Siyah Kanat”Koleksiyonunun Hikayesi
Jonathon Livingston  diğer martılardançok daha farklıdır. Yiyecek için balıkçı teknelerini takip edip,birbirleriyle kavga eden diğer martılar gibi davranmaz. Özgürlüğe veuçuşun kutsallığına inanmaktadır. İstediği ve inandığı zaman sınırlarınaşılabileceğine inanır. Uçmanın sadece “bir yerden başka bir yere gitmek” anlamındaolmadığına inanır. 


Onun, gökyüzünün derinliklerineulaşmasını engelleyecek ipleri vardır. İpleri koparmanın, o uçsuzbucaksız gökyüzünde farklı renklerin, kokuların,seslerin varlığına ulaşmanın zamanı gelmiştir. Birgün iplerteker teker kopar ve Jonathon, iplerin birbirinden kopmayabaşladığı o noktada başka bir hayatın nefesini alır…
 


Martı Jonathon Livingston’un yazarı Richard Bach koleksiyonun oluşumundabüyük etkisi vardır.


DefileKadrosu
Ünlü modeller Özge Ulusoy, Didem Soydan, Hande Subaşıve Larissa Gacamer’in yanı sıra 14  İzmirli manken yer alacak.

Koreograf: RönesansAjans
Sektörün kalbinin attığışehir İzmir’de gerçekleşen IF WEDDING FASHION İZMİR, sadece profesyonelziyaretçiye yönelik olarak organize ediliyor.
Gelinlik,Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı, Türkfuarcılık sektörünün öncü kuruluşu İzmir Fuarcılık Hizmetleri ve Kültür Sanatİşleri Ticaret A.Ş (İZFAŞ) tarafından T.C. Ekonomi Bakanlığı’nınkatkılarıyla, İzmir Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Moda ve Hazır GiyimFederasyonu (TMHGF) ve Ege Giyim Sanayicileri Derneği’nin (EGSD)destekleriyle organize  ediliyor.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Tarım Fuarındaki hedefler katlandı

Marble İzmir 29’uncu kez açıldı

Tarım fuarı üreticinin ayağına gidiyor

Optic World İzmir Fuarı kapılarını açtı

İzmir’in “gözü” bu fuarda olacak

Kapılarını rekorla kapattı

Arşiv