İlk ziyaret Çin Başkonsolosluğu’na

  • 0
  • 908
İlk ziyaret Çin Başkonsolosluğu’na
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İzmir Pergamon Lions Kulübü Başkanı Ömer Yöntem ve Kulüp Üyeleri ilk resmi ziyaretlerini Çin Halk Cumhuriyeti İzmir Başkonsolosu Su Gaochao'a yaptı. Başkonsolos Su Gaochao'nun  ev sahipliğinde geçen ziyaret oldukça samimi bir havada geçti.

Öncelikle iki ülke arasındaki ilişkiler ve sivil toplum kuruluşlarının(STK) bu ilişkilerdeki rolünün neler olabileceği konularında iki ülke Lion'ları arasındaki ilişkilerin geliştirilmesi ve ortak projeler üretilebilmesi üzerinde  duruldu. Başkonsolos Su Gaochao'ya  bilgi verildi ve işbirliği konusunda desteği istendi.

Ziyaret ile ilgili bilgi veren Başkan Ömer Yöntem, “Başkonsolos Su Gaochao, derneğimizin çalışmalarını izlediğini, projelerimize destek olmak istediğini ve Başkonsolosluk bünyesinde çalışan bayan personel ile derneğimiz bayan üyelerinin birlikte sosyal projelere imza atması yönündeki isteklerini dile getirdi.  Ziyaret sırasında ilişkilerin geliştirilmesi için toplantıların devamının sağlanması yönünde karar alındı” dedi.

Başkonsolos Su Gaochao, toplantıya katılan İzmir Pergamon Lions Kulübü Başkanı Ömer Yöntem ve kulüp üyelerine ülkesinin ipekten yapılmış hediyeler sundu.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sahipsiz hayvanlara acil müdahalede örnek işbirliği

İzban'dan seçim günü 14 ek sefer

Başkan Soyer’den mübadillere ziyaret

Folkart Carrera en iyi spor salonu

Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi Narlıdere’ye çok yakışacak

Gençlere özel sayı

Arşiv