İlk ziyaret MHP’li Başkan’a

  • 0
  • 629
Yazı Boyutu:

İzmirBüyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, seçimlerden sonra ilk tebrikziyaretini Aliağa’nın MHP’li Belediye Başkanı Serkan Acar’a gerçekleştirdi.Başkan Kocaoğlu, “Parti ayrımı gözetmeksizin hep birlikte çalışacağız,üreteceğiz; Aliağalı hemşehrilerimize layık olacağız” dedi.  

İzmir Büyükşehir Belediye BaşkanıAziz Kocaoğlu, seçimlerden sonra ilk tebrik ziyaretini Aliağa Belediyesi’ne gerçekleştirdi.Aliağa’nın MHP’li Belediye Başkanı Serkan Acar’ı makamında ziyaret eden İzmirBüyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, “İlçe başkanlarımızagerçekleştireceğimiz ziyaretlerimize alfabetik sıradan başladık. Serkankardeşimizi tebrik ediyorum, kendisine başarılar diliyorum. Allah ömür verirse,5 yıl birlikte çalışacağız. Belediye başkanlığı tek dereceli seçilen birsistemdir ve herkesin belediye başkanı olma anlayışıyla Serkan kardeşimizAliağa’da, biz de 30 ilçemizde hizmet edeceğiz. Aliağa’nın hem günlükihtiyaçlarını gidereceğiz hem de yerelde kalkınma modeliyle yeni bağlananilçelerimiz de dahil olmak üzere kentin dönüşümünü sağlamak üzereçalışmalarımızı sürdüreceğiz. Parti ayrımı gözetmeksizin birlikte çalışacağız,üreteceğiz ve Aliağalı hemşehrilerimize layık olmaya çalışacağız” diye konuştu.

Aliağa Belediye Başkanı SerkanAcar ise, “Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız bizi onurlandırdı. Aslında ilkziyareti bizim yapmamız gerekirdi, bizi mahçup etti. İnşallah önümüzdekisüreçte Aliağa’nın sorunlarını hep birlikte çözmek için çalışacağız.Belediyecilikte devamlılık esastır. Bu devamlılığı Aliağamızda da sürdüreceğiz.İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’na bizi onurlandırdığı için çokteşekkür ediyorum” dedi.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Audi Vosmer farkıyla Bornova’da

Gaziemir’de temizlik devrimi

Geleneği bozun, oy verin

Dönüşümü yerinde yapacağız

Sertel’den Bakan’a destek

Kapı kapı akşam mesaisi

Arşiv