İmer Demirer & Neşet Ruacan Quintet geliyor

  • 0
  • 573
Yazı Boyutu:

Dünyamarkası olma yolunda ilerleyen Çeşme’de caz günleri tüm hızıyla devam ediyor.Bu yıl 4. Kez düzenlenen Caz Festivali Çeşme’nin gözdesi marinaya taşınırken buhafta caz festivalinde  İmer Demirer& Neşet Ruacan Quintet sahne alıyor. 19 Nisan’da Çeşme Marina’da sahnealacak olan İmer Demirer&Neşet Ruacan Quintet  caz severlerle buluşacak  İlki 2011 senesinde Ekim ayında Alaçatı’dagerçekleştirilen ve 2012 yazında Alaçatı ile Bodrum’da aynı anda devameden,  Türk caz dünyasına yıllarca emek vermiş solist veenstrümantalistlerin yer aldığı Jazz Rüzgarı bu yılda  Çeşme Marina’da iki ay boyunca ülkemizinyetiştirdiği en değerli caz sanatçılarını caz severler ile buluşturuyor.

Marinada 2 ay boyunca caz rüzgarı esecek
Çeşme’nin marka tanıtımında büyük katkı sağlayan aylar süren festival bu senedeÇeşme Marina’da caz severlere keyifli anlar geçirtecek.  5 Nisan – 7Haziran 2014 tarihleri arasında planlanan ve müzik koordinatörlüğünü AyhanÖztoplu’nun üstlendiği  Jazz Festivali ,her hafta ünlü bir caz sanatçısınıağırlayacak.

Buğra Özçetin “Çeşme Marina’da daha çok sanatsever ilebuluşacağız”
Festivalingerçekleşmesinde büyük katkısı olan 15 Eylül Kıraathanesi sahibi ve JazzRüzgarı’ nın organizatörü Buğra Özçetin geleneksel hale getirdikleri  festivale gelen tepkilerden çok memnunolduklarını belirterek “Caz müziğini seven insanlar konserlere yoğun ilgigösteriyorlar. Biz de her sene konserlerin mekanlarından festival programınakadar her konuda her sene yenilikler eklemeye çalışıyoruz. Bu yıl da festivaliÇeşme Marina’ya taşıyarak daha çok sanatsever ile buluşmayı hedefledik.Gördüğümüz ilgiden çok memnunuz. Caz müziğinin günümüzdeki eşsiz sesleri iki ayboyunca her hafta Çeşme Marina’da caz severlere unutulmaz konserler vermeyedevam edecek ” dedi.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İzmirliler için çizecekler

Cumhuriyet Çocuklarından 23 Nisan Konseri

İzmir Kitap Fuarı kitapseverlerin Kültürpark özlemini giderdi

Nar Mevsimi okurları ile buluştu

İzmirliler İZKİTAP Fest’e akın etti

Festivali’nde Ayhan Sicimoğlu rüzgarı

Arşiv