INELEX ASANSÖR FUARI İZMİR’DE BAŞLADI

  • 0
  • 1.145
INELEX ASANSÖR FUARI İZMİR’DE BAŞLADI
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Ulusal ve Uluslararası asansör sektörünü 2 yılda bir İzmir’de buluşturan, Türkiye’nin en kapsamlı asansör fuarının kapıları 10. kez açıldı. Türkiye’nin en büyük fuar kompleksi Fuar İzmir’de 10 Nisan 2016 tarihine kadar sürecek sektörün dev buluşmasında son teknoloji ürünler vizyonda olacak. Kentsel dönüşüm ve  dikey yapılaşmanın artmasıyla asansör sektörünün yükselişe geçtiğini vurgulayan Efor Fuarcılık Genel Müdürü Nuray Eyigele İşleyen, fuarda daha hızlı, daha güvenli ve daha akılcı çözümler sunan katılımcılarının  ziyaretçilere doğru yatırım fırsatları sunacağını söyledi.


Efor Fuarcılık’ın düzenlediği INELEX 2016 10. Asansör ve Asansör Teknolojileri Fuarı törenle açıldı. Programa İzmir Vali Yardımcısı Erol Türkmen, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Sırrı Aydoğan, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı İzmir İl Müdürü İhsan Ünver, Ege Bölgesi Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Vatansever ve oda Genel Sekreteri Mustafa Kalyoncu ile birlikte çok sayıda siyaset ve iş dünyasının önde gelen isimleri, sektör temsilcileri, oda ve derneklerin yöneticileri ilgi gösterdi. Fuar İzmir A holündeki organizasyonun açılışında konuşan Efor Fuarcılık Genel Müdürü Nuray Eyigele İşleyen ürün, hizmet ve teknolojilerin sergilendiği fuarda eş zamanlı gerçekleşecek oturumlarda sektörün nabzının atacağını söyledi. İşleyen, “Yeni yapılaşmaların beraberinde getirdiği asansör ihtiyacı kadar mevcut asansörlerin güvenlik standartlarına uygun hale getirilmesi zorunluluğu asansör sektörünün pazar payını ciddi anlamda yükseltti. Günümüzde bina içi dikey ulaşımda başka alternatifi bulunmayan asansörler, üretici ve yatırımcılar için önemli bir ticaret hacmini ifade ediyor. Sektörümüzün üretim gücünü ortaya koyduğu yatırımcıların doğru karar vermelerini sağlayan INELEX Asansör ve Asansör Teknolojileri Fuarımızı bu yıl 10. kez açıyoruz. 2 yılda bir düzenlediğimiz ve 20 yılı geride bıraktığımız organizasyonumuzda en son teknolojiyi dokunma mesafesine taşıyoruz. En yeni güvenlik donanımlarıyla binlerce parçadan oluşan sistemleri inceleyen yatırımcılarımız ciddi kararlar ve iş bağlantılarına INELEX’de imza atıyor. Katılımcılarımız ve ziyaretçilerimize kazanımlar sunan fuarımız ülkemizi ihracat hedeflerine emin adımlarla taşıyor”dedi.

Konuşmaların ardından INELEX 2016 10. Asansör ve Asansör Teknolojileri Fuarı’nın kurdelesi kesildi. Davetliler ve ziyaretçiler hep birlikte Fuar İzmir Alanı’ndaki stantları ziyaret etti. Bu yıl fuara sektörün önde gelen 107 firması katıldı. Konutlardan alışveriş merkezlerine, sağlık kuruluşlarından ofis binalarına kadar hayatın hemen her anında var olan asansörlere ilişkin daha hızlı, daha güvenli ve daha akıllı çözümler ve hizmetler görücüye çıktı. Özellikle teknoloji ile estetiği buluşturan kabin tasarımları, asansör içi görsel iletişim uygulamaları ve yeni nesil etkileşimli paneller, asansör kazalarının önüne geçmeye yönelik güvenlik ve konfor tabanlı sistemler fuarda ilgi çeken ürünlerin başında geldi. Tahrik Sistemleri, Kumanda–Sinyalizasyon Sistemleri, Kabinler, Kapılar, Ray & Aksesuarlar, Kabin ve Karşı Ağırlık Karkasları, Askı Hataları & Dengeleme, Konut ve Ticari Bina Asansörleri, Hastane Asansörleri, Panoramik Asansörler, Ev İçi Asansörler ve Kişisel Asansörler, Taşıyıcılar, Oto Asansörleri, Yük Asansörleri, Hidrolik Asansörleri, Makine Dairesiz Asansörler, Servis Asansörleri, Makas Tip Asansörler ve montaj ekipmanları 4 gün süre ile incelenebilinecek.

INELEX 2016 10. Asansör ve Asansör Teknolojileri Fuarı; teknolojiye yön veren komponent üreticileri, asansör taahhüt ve montaj firmaları ile inşaat sektörü temsilcileri, mimarlar, mühendisler, kamu ve bina yönetimlerinden oluşan nihai tüketici grubunu ve yatırımcıları bir araya getirecek. Yerli ve yabancı özellikle de Avrupa, Asya ve Birleşik Arap Emirliklerinden sektör profesyonelleri geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi organizasyona ilgi gösterecek. Ziyaretçiler şehir merkezinden Fuar İzmir’e ücretsiz ulaşım servislerden yararlanabilecekler.

Sektörün bir zirvesi niteliğinde geçecek olan fuar kapsamında eş zamanlı olarak önemli etkinlikler gerçekleşecek, TS EN 81-20\50  Standardı Eğitimi ile başlayacak olan etkinlik programında “Kamu Otoritelerinde Farkındalığın Arttırılması”, “Asansörde İş Güvenliği“,“Yeni Yönetmelikler Sonrası Uygulamalar” ana başlıklı konularda, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Türk Standartları Enstitüsü, Makine Mühendisleri Odası, İzmir Ticaret Odası, Ege Bölgesi Sanayi Odası, AYSAD ve EAYSAD derneklerinden önemli isimler önemli bilgiler aktaracak.

2014’de düzenlenen fuarı 22 farklı ülkeden 10 binin üzerinde sektör profesyoneli ziyaret etmişti. Çıtası yükselen INELEX 2016 10. Asansör ve Asansör Teknolojileri Fuarı 7-10 Nisan 2016 tarihlerinde Fuar İzmir A holünde ziyaret edilebilecek. 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Optic World İzmir Fuarı kapılarını açtı

İzmir’in “gözü” bu fuarda olacak

Kapılarını rekorla kapattı

AGROEXPO’ya ziyaret

19.Agroexpo Açıldı

5 Gün Sonra Açılıyor

Arşiv