İNGİLTERE’DE ÖZEL TÜRK KOLEJİ RÜZGARI ESİYOR

  • 0
  • 761
İNGİLTERE’DE ÖZEL TÜRK KOLEJİ RÜZGARI ESİYOR
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Oxford Uluslararası Eğitim Grubu tarafından organize edilen ve farklı ülkelerden 12-16 yaş grubu öğrencilerin oluşturduğu takımların yarıştığı “British English Olympics” İngilizce Olimpiyatları’nda İzmir Özel Türk Koleji öğrencileri hem İTK’yı hem de ülkemizi temsil ediyor. 
Her yıl yaklaşık 1500 öğrencinin davet alarak katıldığı British English Olympics eğitim olimpiyatlarına katılma hakkı elde eden İzmir Özel Türk Koleji  Bahattin Tatış, Büyükçiğli, Marmaris ve Bornova Kampüsü öğrencilerinden oluşan iki farklı grup “Sunshine” ve “Stars” grupları ile İngiltere’de başarılı performanslar sergiliyor. 

Bu yılki teması “Be Inspired&Inspire” olarak belirlenen BEO’da, geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yıl da katılımcı takımlar alanında uzman jüriler tarafından İngilizce’nin doğru ve akıcı kullanımı, sunum becerisi, ikna kabiliyeti gibi kriterle göre değerlendiriliyor. Forum, Sunu, Dünya Gezi  Marketi, Müzik Resitali, Drama Festivali, Yerel Proje ve Sunumu gibi kategorilerde yarışmaların yapıldığı BEO’da, performansları ile büyük beğeni toplayan İTK’lı öğrenciler festivalde hem  akademik hem de kültürel alanda birçok kazanım elde ediyor.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Gelecek uzmanlaşmada

Kent İçinde Kütüphane, Kütüphane İçinde Kent Kültürü

İletişim ve Beden Farkındalığı Serüveni

Fransa’da kariyer fırsatı

Ünlü isimler Egeli öğrencilerle buluştu

Çocuk Gelişimi ve Meslek Edindirme kursu yeniden

Arşiv