İş Dünyası tek kürek tek yürek

  • 0
  • 929
Yazı Boyutu:

Dünyanın en geniş katılımlı kurumlar arası spor etkinliklerinden biri olan Dragon Cup Turkey’de  yer alan firma temsilcileri, 16 Nisan 2013 tarihinde ,17:00 – 19:00 saatleri arasında Mövenpick Hotel’de  beş çayında  bir araya geliyorlar.  
 
Yarışların İzmir etabı,  25 – 26 Mayıs 2013 tarihlerinde Mavişehir sahilinde İzmir Dragon Cup için, Karşıyaka Belediyesi ve Türkiye Kano Federasyonu tarafından özel olarak hazırlanan parkur ve organizasyon alanında gerçekleştirilecek.
 
Yarışlardan önce katılan firmaların temsilcileri, beş çayında buluşarak sinerji oluşturacaklar.
Dragon Cup Turkey 2013’te yarışacak takımlar, Organizasyonun gerçekleştirileceği Karşıyaka Mavişehir Sahili’nde azim ve inançla sıkı bir şekilde antrenmanlarına devam ediyorlar.
İzmir organizasyonunu gerçekleştirecek Dev Ajans Başkanı Erhan Gölbey ’’Dev Ajans olarak geçen yıl olduğu gibi bu yıl da İzmir’deki firmaların huzurlu, keyifli bir organizasyon yaşamaları için Türkiye Kano Federasyonu’ndan yetkili Quantum firmasının İzmir temsilciliğini üstlendik’’ dedi.
Türkiye’ nin 7 ilinde (İstanbul, İzmir, Ankara, Adana, Mersin, Gaziantep, Samsun) gerçekleştirilecek 8 organizasyon, 500’ e yakın kurumu bir araya getirirken binlerce şirket çalışanına da spor yaptırmayı hedefliyor. Sezon boyu kendi illerinde verdikleri mücadeleyi 21-22 Eylül 2013 tarihlerinde organize edilecek Türkiye Finalinde şampiyonluk ile taçlandıracak olan kurumun, Thailand’ta gerçekleştirilecek olan Kral Kupası Dragon boat yarışlarına katılma hakkı kazanacak.  
 
Dragon Cup Turkey, kostüm yarışması, dans gösterileri, çeşitli ikramlar ve doğal güzelliklerle iş yaşamının en eğlenceli yüzü olmayı hedefliyor. Çalışanlar için neredeyse bir yılın en renkli anlarını içinde barındıran Dragon boat yarışları, katılımcıların iş yaşamının getirdiği stresi kürek çekerek yok etmelerini sağlıyor. Kurumlar, 16 kürekçi, 1 davulcu ve en fazla 5 yedek sporcudan oluşan takımları ile kurum içi moral- motivasyon çalışmalarını gerçekleştirmelerinin yanı sıra markalarını tanıtıp kurumsal ilişkiler kurma fırsatı da bulacaklar.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Çelikkaya son yolculuğuna uğurlandı

Sabah vardiyası ziyareti

Torbalı Belediyesi'nden Uçurtma Şenliği

Geleceğin bilim insanı lise öğrencileri tıp projeleriyle yarıştı

İZSU'da bayrak değişimi

Güne Fen İşleri Şantiyesi'nde başladı

Arşiv