Işıklı Kent Mobilyaları İle Şehirler Daha Renkli

  • 0
  • 2.210
Yazı Boyutu:

Foton ışıklı kent mobilyaları Kent Expo Fuarı’nda sergileniyor. Yerli, patentli ve dünyada ilk kez üretilen bir ürün olan ve yenilenebilir enerji ile ilgili farkındalık yaratmak için güneş pilleri ile çalışan foton bankları Kent Expo Fuarı’nda yer alıyor.
 
Park ve bahçeler için led aydınlatmalı, şebekeden beslenen ya da güneş enerjisiyle çalışan şık ve dayanıklı kent mobilyaları şehirlere ayrı bir renk getirecek. En az 25 yıl kullanım ömrü olan foton bankları aynı zamanda açık hava koşullarında mükemmel dayanıklılığı ile dikkat çekiyor.
Mevcut elektrik şebekesinin yanı sıra enerjiyi güneş pillerinden de sağlayabilen ve park ve bahçelerde kent mobilyası olarak kullanılan banklar; kişiye özel bahçeler, konut yerleşim, yazlık ve sanayi sitelerinde, alışveriş mağazalarında ve otellerin çevre düzenlemesinde de kullanılıyor.
Kent Expo Fuarı’ndan ilgi çeken bir diğer ürün ise günümüzün rüzgar teknolojisi ile çalışan WindTronics Rüzgar Türbini.
Yenilikçi, patentli kanat ucu güç sistemi sayesinde WindTronics Rüzgar Türbini, dış halkasını çevreleyen mıknatıs ve stator sisteminden faydalanak; gücü, hızın en yüksek seviyede olduğu kanat uçlarında yakalıyor.
 
Kanat ucu güç sistemi sayesinde 1,34 m/s gibi düşük rüzgar hızlarında enerji üretimine başlayan, binalara da mont edebilen, on ve off grid uygulamalarına yönelik, 2,2 kw ve 1,8 m standart güç ve çapta olan rüzgar teknolojisi, ağır hava koşullarına dahi uygun olarak Kanada da üretiliyor.
 
İZFAŞ tarafından ilk kez gerçekleştirilen KENT EXPO - Şehircilik ve Kent İhtiyaçları Fuarı,  bu gün günü sona eriyor.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Tarım Fuarındaki hedefler katlandı

Marble İzmir 29’uncu kez açıldı

Tarım fuarı üreticinin ayağına gidiyor

Optic World İzmir Fuarı kapılarını açtı

İzmir’in “gözü” bu fuarda olacak

Kapılarını rekorla kapattı

Arşiv