İyi Şanslar Pınar

Miss Turkey 2017 Yarışması'nda Miss Turkey 2017 ikincisi seçilerek ABD'de Las Vegas kentinde düzenlenecek olan "Miss Universe"de Türkiye’yi temsil etme hakkını kazanan İzmirli Pınar Tartan, Amerika’ya uçtu.

  • 0
  • 999
İyi Şanslar Pınar
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Miss Turkey 2017 Yarışması'nda Miss Turkey 2017 ikincisi seçilerek ABD'de Las Vegas kentinde düzenlenecek olan "Miss Universe"de Türkiye’yi temsil etme hakkını kazanan İzmirli Pınar Tartan, Amerika’ya uçtu.
 
Yarışma öncesi düzenlenen kampa katılmak üzere Adnan Menderes Havalimanı’ndan uçağa binen İzmirli güzel, İstanbul aktarmalı olarak Amerika, Las Vegas’a gitti. Yarışma öncesi tanıtım amacıyla yayınlanması istenen 1.5 dakikalık klibi Efes Antik kent ile İzmir’in bir çok yerinde çekilerek kendisiyle birlikte Türkiye’yi, İzmir’i tanıtarak Türk turizmine katkıda bulunmayı hedefleyen Tartan’a dünyaca ünlü modacı Zühal Yorgancıoğlu ve Jale Gelgör’de destek verdi ve yarışma süresince giyebileceği milli giysi ve kokteyl kıyafetleri hazırladı. 

 Daha önce Amerika’ya gitmediğini belirten Yaşar üniversitesi Hukuk Fakültesi 1. sınıf öğrencisi Pınar Tartan, "Miss Universe"de yarışıyor olmak ve 95 ülke güzeline karşı ülkemi temsil etmek benim için heyecan olduğu kadar mutluluk kaynağı da” dedi.

Tartan, 26 Kasım’da gerçekleşecek finale hazırlanmak üzere Las Vegas’da düzenlenecek kampa katılacak.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Michelin Yıldızlı Şef Ferdinando Bernardi ile Unutulmaz Bir Özel Tadım Deneyimi Scappi’de!

Mor ve Ötesi Alaçatı’yı mest etti

Edis ile zirve

Kırşan, İEÜ Medical Point’te babalık serüvenini anlattı!

Derya Uluğ ile bayram coşkusu

Rukiye Bektaş gözünü zirveye dikti

Arşiv