İZDSO Kapanış konserini Dünyaca ünlü JANOSKA ENSEMBLE ile kapatıyor

İzmir Devlet Senfoni Orkestrası  25 Mayıs  Cuma günü ,2017-2018 konser sezonunu dünyaca ünlü “ Janoska” topluluğu ile kapatıyor.

  • 0
  • 414
İZDSO Kapanış konserini Dünyaca ünlü JANOSKA ENSEMBLE ile kapatıyor
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İzmir Devlet Senfoni Orkestrası  25 Mayıs  Cuma günü ,2017-2018 konser sezonunu dünyaca ünlü “ Janoska” topluluğu ile kapatıyor. Virtüöziteleri ve yenilikçi vizyonları ile klasik müzik repertuvarının tanınmış eserlerini kendileri özgü stilleri ile icra eden topluluk Carnegie Hall, Sydney Opera Evi, Londra Royal Albert Hall, Berlin Filarmoni ve Viyana Musikverein gibi önemli salonlarda sahne almıştır. 

Şefliğini Burak Tüzün’ün yapacağı Cms sponsorluğu ve İzmir Büyükşehir Belediyesi İşbirliği ile gerçekleşecek olan konser, Fuar Atatürk Açıkhava Tiyatrosunda saat 21:00’de başlayacak. İzmir’de ilk defa sahne alacak olan Janoska topluluğunun İzmir Devlet Senfoni Orkestrası ile vereceği bu eğlenceli konsere tüm sanatseverleri bekliyoruz. Biletler, biletinial.com adresinden Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi gişelerinden temin edilebilecektir. Konser akşamı Fuar Açıkhava Tiyatrosu gişelerinden de temin edilebilir

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Bonfil'den Bangkok Sokak Lezzetleri

Çocuk Senfoni Orkestrası ‘Bahara Merhaba’ dedi

Öğrencilerle iftar

Moncef Genoud rüzgarı esti

Caz Tarihine Bakmak Embryo Live

Unutulmaz konser

Arşiv