İZDSO yeni sezonu açıyor...

  • 0
  • 897
Yazı Boyutu:

İzmir Devlet SenfoniOrkestrası (İZDSO) Adnan Saygun Kültür Merkezi'nde 4 Ekim 2013 Cuma günüAntonio Socias konseriyle yeni sezonu merhaba diyecek. 34 konserin verileceği2013-2014 sezonu 30 Mayıs 2014 Efes Antik Kenti'nde Carmina Burana konseriylesona erecek.

 

İZDSO yeni sezonunda da bir çok ünlü şef ve sanatçıyıİzmirli sanatseverlerle buluşturacak. İdil BİRET, Gülsin Onay, Cihat Aşkın gibisanatçılar Adnan Saygun Kültür Merkezi'nde sahne alacak.  Ayrıca dünyaca ünlü  Berlin Flarmoni Orkestrası solo obuasanatçısı Albrecht Mayer,  korno solistiRadovan Ulatkovic ve ünlü çello solisti Alexander Rudin de İzmirlilerlebuluşacak.

ÖZEL KONSERLER
 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı özelkonseri bu yıl Bodrum ve İzmir'de yapılacak. 28 Ekim 2013 Pazertesi günü BodrumAntik Tiyatroda düzenlenecek özel konser 31 Ekim 2013 Perşembe günü deİzmir  Adnan Saygun Kültür Merkezi'ndeizlenebilecek. Konserde Şef Nesrin Bayramoğulları, Koro Şefi  Ali Hoca yönetiminde İzmir Sanat Korosudünyaca ünlü bestecilerin eserlerini ve çeşitli marşları seslendirecek.

10 Kasım Atatürk’ü Anma Özel Konseri İzmir BüyükşehirBelediyesi ile İzmir Sanayici ve İşadamları Derneği (İZSİAD) sponsorluğundaHalkapınar Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek.

Çanakkale Şehitlerini Anma Haftası nedeniyle özel konserinyanı sıra Çanakkale temalı beste yarışması da düzenlenecek.

Bu yıl 10 Ocak Çalışan Gazateciler Günü için de konserdüzenlenecek. Konserde dünyaca ünlü  obuasanatçısı Albrecht Mayer sahne alacak.  

 

EĞİTİM KONSERLERİ
İZDSO bu yıl da Eğitim Konserlerine devam edecek. Ege Çağdaş Eğitim Vakfıile ortak hzırlanan projede öğrenciler orkestra ile tanışacaklar.


YORUM YAZ
Diğer Haberler

Ruhu genç İzmirliler gösterileriyle büyüledi

Atatürk'ün Hayatı Şarkılar ve Şiirlerle Yankılanacak

San Remo’da Zafer

Yaşamı ve Şiirleriyle Bir Garip Orhan Veli

İzmirliler için çizecekler

Cumhuriyet Çocuklarından 23 Nisan Konseri

Arşiv