İZEBSİDEF’TEN PROF. KÖSE’YE PLAKET

  • 0
  • 578
İZEBSİDEF’TEN PROF. KÖSE’YE PLAKET
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İZEBSİDEF Yönetim Kurulu Üyeleri, Dokuz Eylül Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Halil Köse'ye, Sivaslılar’a verdiği destekten dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

İzmir ve Ege Bölgesi Sivas Dernekleri Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeleri (İZEBSİDEF), Dokuz Eylül Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Halil Köse'ye ziyarette bulundu. Gerçekleşen ziyarette İZEBSİDEF Kurucu Başkanı Kemal Güneyli, İZEBSİDEF Başkanı Zeki Karaoğlu, Asrın Grup Yönetim Kurulu Başkanı ve İZEBSİDEF Başkan Yardımcısı Ali Talak ile Federasyon Genel Sekreteri Hatice Şimşek, Dokuz Eylül Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Halil Köse'ye kendilerine verdikleri destekten dolayı plaket verdi. Prof.Dr. Halil Köse, İZEBSİDEF Danışma Kurulu Üyesi olarak da görev yapacak.

KARAOĞLU: BİZ BAŞARIYI TAKTİR EDİYORUZ
İZEBSİDEF Başkanı Zeki Karaoğlu, Ege Bölgesi Sivas Dernekleri Federasyonu ve İzmir Sivas Dernekleri Federasyonu'nun tek bir çatı altında birleşmesi ile ilgili Dokuz Eylül Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Halil Köse'nin emeğinden bahsederek, ''Biz Kemal Bey ile tanışmıyorduk. Halil Hocamız bu konuda bize telkinlerde bulundu. Kemal Bey'e gittik. Elimizi boş bırakmadı ve bu kolay olmayan süreci hep beraber çok güzel bir yaklaşımla aştık. Buradaki diplomasiyi Sayın Hocam çok güzel yönetti ve sürekli yanımızda oldu. Hemşehrilik, Sivas, vatanseverlik adına her zaman yanımızda oldu, bize destek verdi. Biz bugün kendisine teşekkürümüzü belirtmek için kurul olarak, yöneticiler olarak plaket verdik. Kendisinin vatanseverliği 4 Eylül Sivas Kongresi'nden gelmektedir. Kendisi, Mecit Süner adında bir delegenin torunudur.  Biz liyakat sahibi herkesin yanındayız ve Halil Hocam da bu liyakata fazlasıyla sahip. Bu, başarının takdiridir. Biz sadece başarıyı takdir ediyoruz'' dedi.

TALAK: HOCAMIZI HER PLATFORMDA DESTEKLEYECEĞİZ
Asrın Grup Yönetim Kurulu Başkanı ve İZEBSİDEF Başkan Yardımcısı Ali Talak, ''Halil Hocam 2008 yılında üç adaylı rektörlük seçiminden feragat etti. Şu anda tekrar aday olacak. Birinci olacağına federasyon olarak inanıyoruz. Biz hocamızı her platformda destekleyeceğiz. Bu anlamda çalışmaları, zaten ne kadar bilgili olduğunun göstergesidir. Tüm Sivaslılar olarak kendisini tek yürek olarak destekliyoruz'' ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Zeytin Fidanından Bilim Ormanına

Yeşil şehirler için sıfır karbon binalar

Sahnede şarkı, parkurlarda oyun

Kalitesini bir kez daha tescilledi

Genlerimizde ‘iyi eğitim’ var

Deü'nün Kalitesine Bir Tescil de Epdad'dan

Arşiv