İzfaş’tan İstanbul çıkarması

  • 0
  • 669
İzfaş’tan İstanbul çıkarması
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

4 – 7 Şubat 2015 tarihlerinde dokuzuncusu düzenlenecek Avrupa’nınen büyük, Türkiye’nin tek Uluslararası Fuarlar Birliği (UFI) onaylı IF WEDDINGFASHION İZMİR – Gelinlik Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı hazırlık çalışmalarıdevam ediyor.

İZFAŞ tarafından fuara ilişkin hazırlık çalışmalarınıkatılımcılar ile paylaşmak ve görüş alış verişinde bulunmak amacıyla İstanbul’dadüzenlenen toplantı, sektörün yoğun ilgisi ile gerçekleşti.

Toplantıya; İZFAŞ Genel Müdürü Mehmet Şakir Örs, TürkiyeModa Hazır Giyim Federasyonu (TMHGF) Başkanı Hüseyin Öztürk, Ege GiyimSanayicileri Derneği (EGSD) Yönetim Kurulu Başkanı Mukadder Özden, TMHGF veEGSD eski Başkanı Nedim Örün ve İZFAŞ yetkilileri ile çok sayıda sektörtemsilcisi katıldı.

Toplantıda; 2015 fuarının hazırlık çalışmalarına yönelikgerçekleştirilen sunumun ardından katılımcıların görüş ve önerileri alındı.Hazırlıklara sektör ile güç birliği içerisinde devam edileceği vurgulandı.Hedeflenen yeni pazarlar, davet edilecek alıcılar konusunda alınan görüşlerdoğrultusunda çalışmalara hız verileceği aktarıldı. Sadece Ortadoğu değil,Avrupa ve Rusya’da yapılan tanıtım çalışmalarına yeni ülkeler de eklendiğibelirtildi. Sektörün tasarıma ağırlık vermesi ile sağlayacağı katma değerininartacağı vurgulandı.

2015 yılında 70’den fazla ülkeden 20 bine yakın ziyaretçininağırlanmasının hedeflendiği Fuar’da, yer tahsis çalışmaları ulusal veuluslararası platformda hızla devam ediyor.

Almanya, İtalya, Rusya, İngiltere ve İspanya gibi sektörelfuarlarda tanıtımların devam ettiği Gelinlik Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı’nda,bu yıl ilk kez tasarımcılara yaratılacak özel alanlar olacak.

Toplantıda; gelinlik , damatlık ve abiye üreticilerininprofesyonel alıcılar ile buluştuğu bu önemli organizasyona görüş ve önerileriile katkı sağlayan sektör temsilcileri, sektörün ihracatının artmasını vesektörün gelişmesini önemli derecede etkileyen Fuarı, sektör temsilcilerinin dedestekleri ile daha ileriye birlikte  taşımayı hedeflediklerinivurguladılar.

IF WEDDING FASHION İZMİR - Gelinlik, Damatlık ve Abiye GiyimFuarı, “Gelinliğin Başkenti”  İzmir’de, Türk fuarcılık sektörünün öncükuruluşu İzmir Fuarcılık Hizmetleri ve Kültür Sanat İşleri Ticaret A.Ş (İZFAŞ) tarafındanT.C. Ekonomi Bakanlığı’nın katkılarıyla, İzmir Büyükşehir Belediyesi, TürkiyeModa ve Hazır Giyim Federasyonu (TMHGF),  Ege Giyim Sanayicileri Derneği (EGSD)ve Mimar Kemalettin Moda Merkezi destekleriyle organize  ediliyor.   

 


YORUM YAZ
Diğer Haberler

Tarım Fuarındaki hedefler katlandı

Marble İzmir 29’uncu kez açıldı

Tarım fuarı üreticinin ayağına gidiyor

Optic World İzmir Fuarı kapılarını açtı

İzmir’in “gözü” bu fuarda olacak

Kapılarını rekorla kapattı

Arşiv