İzmir Enternasyonal Fuarı’nda Karşıyaka konuşulacak

Karşıyaka Belediyesi, 6 Eylül’de başlayacak 88. İzmir Enternasyonal Fuarı (İEF) için hazırlıklarını tamamladı. Karşıyaka’nın çok yönlü, renkli ve çağdaş kimliğini fuara yansıtacak olan belediye, ‘her gün farklı bir tema’ ile ziyaretçilerini ağırlayacak. Spordan sanata, gastronomiden tarihe kadar çeşitli alanlarda onlarca etkinliğe imza atılacak.

  • 0
  • 1.365
İzmir Enternasyonal Fuarı’nda Karşıyaka konuşulacak
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Karşıyaka Belediyesi, 6 Eylül’de başlayacak 88. İzmir Enternasyonal Fuarı (İEF) için hazırlıklarını tamamladı. Karşıyaka’nın çok yönlü, renkli ve çağdaş kimliğini fuara yansıtacak olan belediye, ‘her gün farklı bir tema’ ile ziyaretçilerini ağırlayacak. Spordan sanata, gastronomiden tarihe kadar çeşitli alanlarda onlarca etkinliğe imza atılacak.
 
Karşıyaka Belediyesi, İZFAŞ tarafından İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde 6 - 15 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirecek ‘88. İzmir Enternasyonal Fuarı’na, 250 metrekarelik bir stant ile katılacak. Kültürpark Fuar Alanı 3. Hol giriş kapısının yan tarafında yer alan stantta, 10 gün boyunca birbirinden renkli ve nitelikli etkinlikler düzenlenecek. Etkinliklerin genel başlığı “Karşıyaka’yı Konuşalım” olarak belirlenirken; her gün farklı temalarla, Türkiye’nin ve dünyanın dört bir yanından gelecek binlerce ziyaretçiye, Karşıyaka’nın tanıtımı yapılacak.
 
6 EYLÜL’DE AÇILIYOR
Açılış günü olan 6 Eylül’de saat 16.00 itibariyle konuklarını ağırlamaya başlayacak olan Karşıyaka Belediyesi standında ilk gün teması ‘Karşıyaka’nın Dünü ve Bugünü’ olacak. Resim sergisi, robotik atölye çalışmaları, müzik dinletileri, halk oyunları, cimnastik ve dans gösterileri ile dolu dolu geçecek günün finali; Haluk Işık yönetiminde, tarihçi, gazeteci ve yazar Yaşar Aksoy’un konuk olacağı söyleşi ile yapılacak. Katılımcıları dünden bugüne Karşıyaka yolculuğuna çıkaracak olan Aksoy, söyleşi sonunda kitaplarını imzalayacak. İkinci gün teması ise ‘Karşıyaka’nın Ağız Tadı’ olacak ve program Kent A.Ş’nin gastronomi sunumu ile başlayacak ve Yaşar Üniversitesi’nden Doç. Dr. Seda Genç de Karşıyaka’nın yemek içme kültürünü anlatacak.
 
10 GÜNE 10 FARKLI TEMA
Fuar boyunca her akşam; Karşıyaka’nın müzikseverliği, Atatürkçü duruşu, engelsiz yaşamı, sportif markası, emekçi kadınları, uluslararası tanınırlığı, aydınlık çocuk ve gençleri ile aydın çınarlarını yansıtan, farklı temalarda etkinlik ve buluşmalar gerçekleştirilecek. Müzik dinletileri, söyleşiler, spor ve dans gösterileri ile fuarın en renkli ve keyifli noktalarından bir olacak Karşıyaka standında program her gün saat 16.00’da başlayıp 23.00’da sona erecek.
 
 “HERKESİ BEKLİYORUZ”
İzmir Enternasyonal Fuarı’na büyük özenle hazırlandıklarını vurgulayan Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay “Karşıyaka Belediyesi olarak, bu yıl 88’inci kez dünya ticaretine ve kültür alışverişine kapılarını açacak olan İzmir Enternasyonal Fuarı’na hazırız. Karşıyakamızın taşıdığı pek çok önemli özelliği bir arada sunabilmek adına her gün farklı bir tema ile konuklarımızı ağırlayacağız. Herkesi bu eşsiz fuar heyecanını paylaşmaya, Karşıyaka Belediyesi standını ziyarete bekliyoruz” dedi.
 
88. İZMİR ENTERNASYONAL FUARI / KARŞIYAKA BELEDİYESİ STANDI- 3. HOL
6 EYLÜL CUMA - Karşıyaka’nın Dünü ve Bugünü: Karşıyaka’nın Dünü ve Bugünü Resim Sergisi, Robotik Atölye Çalışmaları, Karşıyaka Belediyesi Halk Dansları Grubu Gösterisi, Karşıyaka Belediyesi Çocuk Jimnastik Grubu Gösterisi, Engelsiz Dans Gösterisi, Karşıyaka Belediyesi Oda Orkestrası (KODA) Müzik Dinletisi, Kanun Dinletisi, Latin Dansları Gösterisi, Dans Grubu Gösterisi (Potpori), Söyleşi (Yaşar Aksoy, Moderatör; Haluk Işık)
 
7 EYLÜL CUMARTESİ - Karşıyaka’nın Ağız Tadı: Karşıyaka Kent A.Ş.’nin Gastronomi Sunumu, Robotik Atölye Çalışmaları, Karşıyaka Belediyesi Çocuk Jimnastik Grubu Gösterisi, Karşıyaka Belediyesi Müzik Dinletisi, Latin Dansları Gösterisi, Söyleşi (Yasar Üniversitesi Doç. Dr. Seda Genç, Moderatör; Haluk Işık)
 
8 EYLÜL PAZAR - Karşıyaka’nın Müziği: Karşıyaka Şarkılarının Sunumu, Robotik Atölye Çalışmaları, Karşıyaka Belediyesi Halk Dansları Grubu Gösterisi, Latin Dansları, Karşıyaka Belediyesi Müzik Dinletisi, Dans Grubu Gösterisi (Potpori)
 
9 EYLÜL PAZARTESİ -Atatürk’ün Karşıyakası: Atatürk’ün Sevdiği Sarkılar, Dans Grubu Gösterisi (Potpori), Karsıyaka Belediyesi Çocuk Jimnastik Grubunun Gösterisi, Engelsiz Dans, Vals Gösterisi, KODA Müzik Dinletisi, Kanun Dinletisi, Down Sendromlu Çocukların Dans Gösterisi, Söyleşi (Yücel Izmirli, Vehbi Moğol)
 
10 EYLÜL SALI - Karsıyaka’ya Engel Yok: Karşıyaka Belediyesi Müzik Dinletisi, Down Sendromlu Çocukların Gösterisi, Engelsiz Dans, Sessiz Koro
 
11 EYLÜL ÇARŞAMBA- Karşıyaka ve Spor: Su Sporları, Yüz Boyama ve Çocukların El Becerilerini Geliştirme Etkinlikleri, Karşıyaka Belediyesi Çocuk Jimnastik Grubu Gösterisi, Spor Gösterileri (Judo), KSK One Team Ekibi Bateri Eşliğinde Fonksiyonel Kuvvet Antrenman Gösterisi, Söyleşi (Okan Yüksel,Moderatör:Haluk Işık)
 
12 EYLÜL PERŞEMBE - Karşıyaka’nın El Emegi: Karşıyakalı Kadınların El Emeği Ürünlerinin Sergisi, Kanun Dinletisi, Karşıyaka Belediyesi Müzik Dinletisi, Uluslararası Farklı Kültürler Dans Gösterisi, Dans Grubu Gösterisi (Potpori)
 
13 EYLÜL CUMA: Karşıyaka Kadınları: KODA Müzik Dinletisi, Uluslararası Farklı Kültürler Dans Gösterisi, Karşıyaka Belediyesi Halk Dansları Grubu Gösterisi, Latin Dansları Gösterisi
 
14 EYLÜL CUMARTESİ: Karşıyaka’yı Mesken Tutanlar: Uluslararası Farklı Kültürler Sergisi, Uluslararası Farklı Kültürler Dans Gösterisi, Karşıyaka Belediyesi Müzik Dinletisi, Latin Dansları Gösterisi, Dans Grubu Gösterisi (Potpori)
 
15 EYLÜL PAZAR: Karşıyaka’nın Fidanları ve Çınarları: Karşıyaka Belediyesi Halk Dansları Grubu Gösterisi, Karşıyaka Belediyesi Çocuk Jimnastik Grubu Gösterisi, Karşıyaka Belediyesi Müzik Dinletisi, Dans Grubu Gösterisi (Potpori), Latin Dansları Gösterisi, Söyleşi (Çocuk Belediyesi üyeleri ve Bilge Çınarlar Yöneticisi, Moderatör; Haluk Işık)

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Optic World İzmir Fuarı kapılarını açtı

İzmir’in “gözü” bu fuarda olacak

Kapılarını rekorla kapattı

AGROEXPO’ya ziyaret

19.Agroexpo Açıldı

5 Gün Sonra Açılıyor

Arşiv