İzmir Koleji 4 Madalya İle Döndü  

Antalya’da Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu tarafından bu sene 25.’si düzenlenen Ulusal Bilim Olimpiyatları’nda İzmir Koleji öğrencileri İzmir’in gururu oldu.

  • 0
  • 506
İzmir Koleji 4 Madalya İle Döndü  
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Antalya’da Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) tarafından bu sene 25.’si düzenlenen Ulusal Bilim Olimpiyatları’nda İzmir Koleji öğrencileri İzmir’in gururu oldu. Türkiye’nin birçok şehrinden yarışmacının katıldığı Olimpiyatlar da bilgisayar dalında Özel İzmir Fen Lisesi öğrencilerinden Tahsin Enes Kuru, gümüş, Baha Eren Yaldız bronz; matematik dalında da Ömer Topaloğlu gümüş, Kerem Kör de bronz madalya kazandı.

İzmir’in gururu öğrenciler, Mart ayında gerçekleştirilmesi planlanan Ankara’da yapılacak olan milli takım seçmelerinde başarılı olabilmek için çalışmalara başladı.

Antalya’da gerçekleştirilen ödül törenine katıldığını ve gerçekten göğsünün kabardığını söyleyen Özel İzmir Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Şahin, “Öğrencilerimizin başarıları bizleri gururlandırdı. Bu zamana kadar Özel İzmir Koleji olarak öğrencilerimizin arkasında olduk, bu durum bundan sonra da böyle devam edecek. Başarı tesadüf değildir, öğrencilerimiz çok yoğun çalıştılar emeklerinin karşılığını aldılar. Öğrencilerimizi, ailelerini, bu işe gönlünü koyan emek veren tüm idareci arkadaşlarımı ve öğretmenlerimi yürekten kutluyorum. Öğrencilerimizin başarıları daim olsun inşallah” diye konuştu.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sahnede şarkı, parkurlarda oyun

Kalitesini bir kez daha tescilledi

Genlerimizde ‘iyi eğitim’ var

Deü'nün Kalitesine Bir Tescil de Epdad'dan

Yaşar Üniversitesi 23 yaşında

57. Alay temsili sancağını 1 milyonun üzerinde kişi ziyaret etti

Arşiv