İZMİR KÖRFEZ EVLERİ"NİN TEMELİ PERŞEMBE GÜNÜ ATILIYOR

Ege-Koop'un 13. Onur Projesi olan ”Ege-Koop İzmir Körfez Evleri”nin temeli, Marmara Depremi'nin 18. yılında Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan ve proje ortaklarının katılımıyla 17 Ağustos’ta saat 17.30’da atılacak. Proje, iki yıl içinde de tamamlanacak. 

  • 0
  • 790
İZMİR KÖRFEZ EVLERİ
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Ege Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, İzmir Enternasyonel Fuarı kapsamında özel bir kampanya düzenlediklerini belirterek, "Hayalinizdeki eve, emsallerine göre yüzde 35-40 daha ucuza sahip olabilirsiniz" dedi.

Türkiye’de henüz deprem yönetmeliği bile yokken Ege Koop’un depreme dayanıklı konut ve kent üretimi yaptığını belirten Aslan, “Hayata geçirdiğimiz 12 projede 150 bin vatandaşımıza ne deprem ne de çarpık kentleşme korkusu hissetmeyeceği yaşam alanı sunduk. Güvenli kent üretiminin yolunun Ege Koop’tan geçtiğini artık herkes biliyor” dedi. Ege-Koop; depreme karşı dayanıklı konut üretiminde ilk uygulamayı 1985 yılında Çiğli’deki Egekent-1 ile başladığını hatırlatan Aslan, o dönemde İnşaat Mühendisleri Odası ve Ege Üniversitesi işbirliğindeki protokolle her kat için beton analizleri yaptırdıklarını söyledi. Aslan şöyle devam etti: 

DEPREM KORKUSU OLMADAN YAŞAYIN
“En küçük olumsuzlukta o katı yıkıp yeniden beton attık. Ardından tüm projelerimizde de bunu uyguladık. Jeoloji Mühendisleri Odasıyla protokol yaparak tüm projelerimizde jeolojik zemin etüdünü yaptırdık. Tüm projelerimizi insan odaklı, insana saygı temelli ve insanın mutluluğu felsefesiyle hazırladık. 13. projemiz olan İzmir Körfez Evleri de deprem korkusu olmadan alt yapı, çevre ya da  otopark sorununun yaşanmadığı bir hayat sunacak"

DAHA UCUZ
İzmir Körfez Evleri’nin bölgedeki konut satış fiyatlarına da denge getireceğini söyleyen Aslan şunları söyledi:
“121, 145 ve 168 metrekare dairelerimiz, bölgedeki emsallerine göre en az yüzde 35 ile yüzde 40 arasında daha ucuz. Ama altını çizerek söylüyorum ki daha iyi, daha güzel, daha kaliteli ve daha güvenilir. Zaten temelini atmadan yüzde 70’i de satıldı. İzmir Enternasyonel Fuarı kapsamında özel bir kampanya ile satışlarımız devam ediyor. Fuar bittiğinde, fiyatlar yeniden gözden geçirilecek. Bu fırsatı kaçırmayın”

Ankara-İstanbul ve yurtdışında önemli projeleri tamamlayan EKA İnşaat tarafından gerçekleştirilecek proje için Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan’a özel bir teşekkürü borç bildiğini ifade eden Aslan, “Bir çok konut yatırımcısı, çeşitli belediyelerde yaşadığı 4-5 ayda inşaat ruhsatı alamama sorununu biz 10 günde inanılması güç bir sürede aldık. Bunun da nedenleri var. Birincisi Çiğli Belediyesi’nin tüm çalışanlarının işini mükemmel yapmalarından ikincisi de bizim her işimizi itinayla sorunsuz bir şekilde tamamlamamızdan kaynaklanıyor” dedi. Aslan, temel atma törenine tüm İzmirlileri beklediklerini söyledi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Çevreci yatırımlarıyla Avrupa yeşil mutabakata uyumu arttırıyor

Milyonlarca kiraz ağacı ihracat rekoru kırmak için 1 hafta önceden meyvelerini verdi

ultani çekirdeksiz kuru üzümünün ihraç fiyatı dolar bazında yüzde 29 arttı

Hem Gemilerini Hem Filosunu Büyütüyor

Tarımsal üretimin stratejik önemi artıyor

Mart ayında hız kesti

Arşiv