İzmir Marşı ile Karşılandı

Folkart’ın Ana Sponsorluğunda, İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından düzenlenen 86’nci İzmir Enternasyonal Fuarı (İEF) açılışıyla birlikte başlayan Çim Konserleri’nin konuğu Volkan Konak, İzleyiciler tarafından İzmir Marşı ile karşılandı.

  • 0
  • 838
İzmir Marşı ile Karşılandı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Folkart’ın Ana Sponsorluğunda, İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından düzenlenen 86’nci İzmir Enternasyonal Fuarı (İEF) açılışıyla birlikte başlayan Çim Konserleri’nin konuğu Volkan Konak, İzleyiciler tarafından İzmir Marşı ile karşılandı.

En önde yer bulabilmek için çok erken saatlerde gelip konser saatini bekleyen Volkan Konak hayranları, program başlayıncaya kadar defalarca İzmir Marşı seslendirdi. Sevilen türkü ve şarkılarını okuyan Volkan Konak, Muhteşem manzara karşısında şaşkınlığını duyduğu mutluluğu dile getirdi. Nereye bakacağını şaşırdığını itiraf eden Konak, “Bizim Hürriyetimiz kalabalıktır, sığmayız böyle yerlere. Bu gün basının güzide temsilcileri tarihi bir fotoğraf çekiyor, bu fotoğrafta iyi kalpli, gözleri nemli, asil ve uygar insanların gözleri açık çıkacak. Kötü insanların gözleri kapalı. Öteki türlü olamaz. Bazen düşünüyorum Bu muzaffer uğultunun, bu kalabalığın, bu teveccühün sebebi ne. Araba sürerken, sırt üstü uzanırken, yemek yerken, yolda yürürken düşündüm ve buldum. İnandırıcılık. Biz sizi hiç yalanla ve sevgisizlikle beslemedik. Hep güzel şeylerden bahsettik. Onun için bu kalabalık ta benim için kuvvet oldu. Bu sizin eseriniz. Bizler bugün var yarın yokuz. Bizim rehberimiz bilim, sanat, kadına kıymet, anneye saygı, kıymet, sevgi barış, Ulu Önderimiz Atatürk’ümüzün aydınlık yolu.  Biz bunlara inanıyoruz. Bütün Türkiyem’de bir destan yazıyoruz. Bu destanın sahibi sizlersiniz. Lütfen kendinizi de alkışlayın. Kadınlar, kadınlarımız. Toplum onların ellerinde yükselir. Erkekler de çok kıymetli ama yetiştiren kadındır, ana dır, öğretmendir. Baba olmakta çok güzel ama anne başka bir duygu. Sizi karşılıksız sever” derken erkekleri de unutmayan Konak onlara da şöyle seslendi: “Erkekler çok asilsiniz. Buraya geldiğinize göre sizlerde destanın bir parçasınız.  Bu akşam eşin yanındaysa sakın elini bırakma ve ona şöyle de: ‘Sevgilim, seni sevmek, kar yağmış bir çam ormanında nefes almanın bahtiyarlığına benziyor’ de.

Yaklaşık 3,5 saat sahnede kalan Volkan Konak, Göklerde kartal gibiyim, Aşkın Beni Deleyledi, Ayletme Beni, Ben Seni Sevdiğimi, Dertliyim Kederliyim, Dido, Eyletme Beni, Feriğim gibi çok sevilen eserlerini Çimleri dolduran binlerce hayranı ile seslendiren Konak, konser finalini İzmir Marşı ile, binlerin oluşturduğu koro eşliğinde yaptı.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Hızlı, Cesur ve Güçlüyüz

Wyndham Grand İzmir Özdilek'de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel

Can Bonomo'dan albüm lansman turnesi

Sevgililer Günü'ne özel

Sevgililer Gününe özel konser

Kadınlara, Sevgililer Günü Hediyesi..

Arşiv