İzmir Park’ta Aşk Dolu Kutlama!

  • 0
  • 530
İzmir Park’ta Aşk Dolu Kutlama!
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İzmir Park Alışveriş Merkezi, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde birbirinden keyifli etkinliklerle ziyaretçilerine unutulmaz bir gün yaşattı Astroloji tutkunlarının merakla takip ettiği Rezzan Kiraz bu özel günde hem burçların aşk hayatlarını yorumladı hem de yaşama dair konularda deneyimlerini paylaştı.

TRT İzmir Radyosu tarafından hazırlanan TRT FM’in sevilen programı “Bu Fırsat Kaçmaz” da Sevgililer Günü özel yayınını İzmir Park’tan gerçekleştirdi. Canlı müzik performansları, yarışmaları ile ziyaretçilere eğlence dolu bir gün yaşatan programda “Sevgilime Pasta Yapıyorum” atölyesi büyük ilgi gördü. Çeşitli ödüllerin dağıtıldığı program 21-22 Şubat tarihlerinde yine İzmir Park’tan canlı olarak yayınlanacak.

Aşkın ve sevginin tarihteki en önemli temsilcilerinden Romeo ve Juliet temalı canlı heykeller İzmir Park ziyaretçilerini alışveriş merkezinin girişinde karşıladılar. Green Box teknolojisi ile gerçekleştirilen “Romantik Şehirler Turu”nda çiftler, dünyanın çeşitli noktalarında çekilmiş fotoğraflarını anında alma hakkı kazanırkenı günün sonunda gerçekleştirilen tango gösterileri ilgiyle izlendi.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Koltuğunu çocuklara devretti

Çocuk başkanı park ve barınak istedi!

Minik başkanlar projelerini açıkladı

Yarımada Kadar Güzel Bayram!

Foça'da 23 Nisan coşkusu

Başkan Tugay Ege Ordusu Komutanı Yeni’yi ziyaret etti

Arşiv