İZMİR PARK’TA KADIN KULÜBÜ EYLÜL AYINDA DOPDOLU

  • 0
  • 567
İZMİR PARK’TA KADIN KULÜBÜ EYLÜL AYINDA DOPDOLU
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Konak-Eşrefpaşa’da yer alan İzmir Park Alışveriş Merkezi, Kadın Kulübü etkinlikleriyle Eylül ayında da ziyaretçilerini mutlu etmeye devam edecek. Her Salı gününü kadınlara yönelik atölye çalışmalarına ayıran İzmir Park, Eylül ayında Dekorasyon Keçe Atölyesi ile kulüp üyelerini buluşturacak. Belgin Kaya’nın eğitmenliğinde gerçekleşecek olan çalışmada, katılımcılar hem el becerilerini geliştirecekler hem de keyifli vakit geçirecekler.
 
Perşembe günleri birbirinden renkli seminerlere ev sahipliği yapacak olan İzmir Park’ta ilk olarak  3 Eylül’de makyöz Burcu Gelegen sonbahar makyaj trendlerini uygulamalı olarak anlatacak. 10 Eylül’de Psikolojik Danışman ve Kişisel Dönüşüm Uzmanı Tutku Çetiner, çocukların okul hayatına nasıl hazırlandırılması konusunda velileri bilgilendirecek. Uzman Estetisyen Handan Güven ise 17 Eylül’de gerçekleşecek “Kolay Zayıflamanın Püf Noktaları” başlıklı söyleşisinde ince bir bedene kavuşmanın sırlarını ziyaretçilerle paylaşacak.
 
Tüm etkinliklerin ücretsiz olarak gerçekleşeceği İzmir Park’ta Eylül ayından itibaren Kadın Kulübü üyeleri, alışveriş merkezinde yer alan çeşitli mağazalardan birbirinden özel indirimlerden faydalanma şansı da yakalayacak. Bu fırsatları değerlendirmek isteyen ziyaretçilerin danışma birimine başvurup kadın kulübüne üye olmaları yeterli olacak.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sahipsiz hayvanlara acil müdahalede örnek işbirliği

İzban'dan seçim günü 14 ek sefer

Başkan Soyer’den mübadillere ziyaret

Folkart Carrera en iyi spor salonu

Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi Narlıdere’ye çok yakışacak

Gençlere özel sayı

Arşiv