İZMİR’DE “HAYAT ÖPÜCÜĞܔ İZDİHAMI

  • 0
  • 568
İZMİR’DE “HAYAT ÖPÜCÜĞܔ İZDİHAMI
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Film ekibi 17 Ekim Cumartesi günü, filmi seyircilerle birlikte izlemek üzere gittikleri İzmir Optimum Outlet’te karşılaştıkları yoğun ilgi nedeniyle koridorda ilerleyemedi. Yüzlerce hayranın fotoğraf çektirme isteğini kıramayan oyuncular AVM meydanında yapılacak söyleşi alanına ulaşmakta güçlük çekti.
 
500 KİŞİLİK ÖZÇEKİM ÇILGINLIĞI
Gösterim öncesinde sinema salonuna girip izleyicileri selamlayan  Ali Sunal “Gerçekten çok heyecanlıyım, böyle bir ilgiyi hayal bile etmemiştim, güzel İzmir bizi çok güzel karşıladı. Sizinle filmimizi izleyeceğimiz için çok mutluyuz ” diye konuştu.
 
Filmin diğer başrol oyuncusu Hatice Şendil ise “Biz size geldik ama siz de bize hoş geldiniz. Bu inanılmaz ilgi için hepinize tek tek teşekkür ediyoruz ve bu anı sizlerle ölümsüzleştirmek için bir selfie çekmek istiyoruz ” dedi.  Selfie için salondaki bütün izleyiciler ayağa kalkarak flaşlarını yakıp bu anı keyifli bir anıya dönüştürdüler.
 
 
TEK TEK FOTOĞRAF ÇEKİLDİLER
Organizasyonunu BKM Ege Bölge Temsilciliği Devajans’ın yaptığı gala sonunda İzmirli izleyiciler Ali Sunal ve Hatice Şendil ile tek tek fotoğraf çekilme şansı da  buldu.
Filmin başrol oyuncusu olan Ali Sunal da “ Filmin karakterleri olan Metin ve Hayat’ın tanışmaları ve başlarından geçenleri oynarken de izlerken de keyif aldık. Her şeyden korkan Metin ile yaşamayı seven Hayat’ın kavga ile başlayan ilişkilerinin keyifli hikayesini İzmirlilerin de beğendiğini görmek çok heyecan verici” diyerek galaya katılan herkese teşekkür etti.
 
ERHAN GÖLBEY: “İZMİR SEYİRCİSİ YENİ SÜRPRİZLERE HAZIR OLSUN”
Organizasyona ev sahipliği yapan Devajans Başkanı Erhan Gölbey, “BKM olarak bu sene 8 filmi daha İzmirlilerle buluşturacak olmanın heyecanını yaşıyoruz. Sezonun ikinci film olan Hayat Öpücüğü’nün galası çok güzel geçti ve misafirlerimizin de keyifli vakit geçirdiğini gördük. Galaya katılan bütün İzmirlilere teşekkür ederiz. Filmlerimizin galalarıyla sizlerle birlikte olmaya devam edeceğiz. İzmir seyircisi yeni süprizlere hazır olsun” dedi.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Michelin Yıldızlı Şef Ferdinando Bernardi ile Unutulmaz Bir Özel Tadım Deneyimi Scappi’de!

Mor ve Ötesi Alaçatı’yı mest etti

Edis ile zirve

Kırşan, İEÜ Medical Point’te babalık serüvenini anlattı!

Derya Uluğ ile bayram coşkusu

Rukiye Bektaş gözünü zirveye dikti

Arşiv