İzmir’den dünyaya açıldılar

zmir’de başladıkları moda organizasyonlarında büyük başarı sağlayarak İstanbul’a adım atan Öner Evez ve Yakup Biçer’in geçtiğimiz hafta Antalya The Land of Legends'de düzenledikleri Dosso Dossi Fashion Show’da yaptıkları muhteşem çalışma ile  tüm dünyanın gözünü Türkiye’ye çevirtti.

  • 0
  • 1.012
İzmir’den dünyaya açıldılar
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İzmir’de başladıkları moda organizasyonlarında büyük başarı sağlayarak İstanbul’a adım atan Öner Evez ve Yakup Biçer’in geçtiğimiz hafta Antalya The Land of Legends'de düzenledikleri Dosso Dossi Fashion Show’da yaptıkları muhteşem çalışma ile  tüm dünyanın gözünü Türkiye’ye çevirtti.

Victoria's Secret'in ünlü Brezilyalı modelleri Adriana Lima, Isabeli Fontana, Izabel Goulart ve Ana Beatriz Barros ile Rusya'nın son dönemde en çok konuşulan isimlerinden 'çılgın manken' lakaplı Viktoria Odintsova da yer aldığı şovun sürprizlerinden biri de mini konserler oldu.
Ayşe Hatun Önal ve Ruslar'ın ünlü şarkıcılarından Nikolay Baskov, birer şarkılık performanslarıyla şova renk kattı. Defilede, Victoria's Secret'in ünlü top modellerine 50 Türk manken de eşlik etti.
Ülkemizde gerçekleşen bu tür büyük organizasyonlarda hep imzası bulunan Öner Evez ve Yakup Biçer İzmir’in kendileri için ayrı bir yeri olduğunu belirterek buralara kadar gelmelerinde İzmir’den bu yana hep disiplinli çalışmalarına bağladılar.  Dosso Dossi yönetim kurulu başkanı Hikmet Eraslan’da, organizasyonun muhteşem geçtiğini belirterek ikiliyi kutladı.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Atıksız moda

Suudi Arabistan'da 4 Yeni Mağaza

Fashion Week rüzgarı

Muhteşem başlangıç

10. kez IFW

Genç modacı ‘İtalya’daki finale kaldı

Arşiv