İzmirgaz fotoğraf yarışması ödülleri sahiplerini buldu

  • 0
  • 1.083
İzmirgaz fotoğraf yarışması ödülleri sahiplerini buldu
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Kurulduğu günden bugüne hayata geçirdiği sosyal sorumluluk projeleriyle İzmir’e değer katan İzmirgaz, İzmir Fotoğrafçılar Odasıyla (İFO) birlikte bu yıl dördüncüsünü düzenlediği fotoğraf yarışmanın ödülleri düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

İzmirgaz ve Fotoğrafçılar odası, fotoğraf severleri “İzmir’de kadın olmak” temasıyla fotoğraf çekmeye çağırmıştı. Çok sayıda fotoğraf severin katıldığı yarışmanın 18 Mayıs’ta yapılan jüri değerlendirmesi sonucunda 3 esere ödül, 3 esere mansiyon verilirken, 33 eser de sergilenmeye değer bulundu.
Fuar Göl Gazinosunda düzenlenene ödül törenine; İzmirgaz Genel Müdürü H. Burçin Yandımata, İzmir Fotoğrafçılar Odası Başkanı Murat Yavuz,  İzmir Ticaret Odası Medya Grubu Başkanı Ali Aydoğan, oda üyeleri, İzmirgaz çalışanları, yarışmacılar ve çok sayıda sanatsever katıldı.

İzmir fotoğrafçılar Odasıyla birlikte geleneksel hale getirdikleri fotoğraf yarışmasının bu yıl da yoğun katılımla sonuçlandığını belirten Yandımata, “Yarışmanın her sene fotoğraf severler tarafından yoğun ilgiyle karşılanması, bir sonraki yarışmaya daha heyecanla hazırlanmamızı sağlamaktadır. Bu sene konu belirleme aşamasında çok sayıda seçenek arasından yarışma kurulu olarak ‘İzmir’de kadın olmak’ konusunu seçerek, kadınların bizler ve kurumlarımız için ne kadar önemli olduğunu altını çizmek istedik. Toplumsal yaşamın temel taşı olan kadınlarımızın, İzmir’deki iş ve gündelik yaşamlarına, neşelerine, zorluklarına, giyimlerine, hobilerine, aldıkları sorumluluklara fotoğraf severlerimizin objektiflerinden tanıklı ederek kamuoyu ile paylaşmak istedik. Dereceye giren yarışmacılarımızı tebrik eder, emek vererek katılan tüm fotoğraf severlere teşekkür erdim” dedi.

İzmirgaz’la dört senedir son derece başarılı yarışmalara imza atıklarını ifade eden Yavuz, “Yarışmamız İzmir’le sınırlı kalmayıp, İzmir dışında yaşayan fotoğraf severlerinde takip ettiği bir organizasyon haline gelmiştir. Yarışmamızı, katılımcılarımızın da önerilerini değerlendirerek her sene daha iyi noktalara taşıyamaya devam edeceğiz. Büyük özveriyle konumuza uygun fotoğraflar çekerek bizlere ulaştıran tüm katılımcılarımıza verdikleri emek için içtenlikle teşekkür ediyorum” dedi

Ödül töreninde yarışmanın birincisi Ege Apaydın’a 5.000 lira, ikinci İlker Peköz’e 2.500 lira, üçüncü Erdal Türkoğlu’na 1.250 lira para ödülü verilirken, mansiyona hak kazanan Erdal Türkoğlu, Nazife Gülsev Aygün ve Süleyman Ülker ise dijital fotoğraf makinesiyle ödüllendirildi. Sergilenmeye layık görülen 33 eserin sahiplerine ise katılım sertifikası verildi. Ödül alan ve sergilenmeye layık görülen eserler, İzmir Ticaret Odası ve çeşitli alış veriş merkezlerinin sergi salonunda sanatseverlerin ziyaretine açık olacak.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Çocuklarımız milletimizin umut çiçekleri

EGİAD’dan 23 Nisan Mesajı

Karşıyaka’yı 23 Nisan coşkusu saracak!

23 Nisan’da Belediye Başkanı Kaan Bağçivan oldu

Eskinazi'den 23 Nisan mesajı

Seferihisar’da 23 Nisan coşkusu

Arşiv