İzmir’in Yeni Cazibe Merkezi: Kemalpaşa

Gürültüden ve stresten uzak bir hafta sonu geçirmek isteyen İzmirliler, Kemalpaşa’da bulanan sosyal ve kültürel tesisler ile mesire alanlarına büyük ilgi gösteriyorlar.

  • 0
  • 569
İzmir’in Yeni Cazibe Merkezi: Kemalpaşa
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Gürültüden ve stresten uzak bir hafta sonu geçirmek isteyen İzmirliler, Kemalpaşa’da bulanan sosyal ve kültürel tesisler ile mesire alanlarına büyük ilgi gösteriyorlar.

 İzmir’in Kemalpaşa ilçesi özellikle hafta sonları büyük bir yoğunluk yaşıyor. Kemalpaşa Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan Park Orman Kemalpaşa sosyal tesisleri yiğitler mesire alanının yanı sıra Kazak Vadisi ve Nazarköy gibi sosyal ve kültürel yerlerinde ilçede bulunması vatandaşların tercih sebebi oluyor. On binlerce insanın temiz hava ve doğayla içiçe bir hafta sonu geçirmek için tercih ettiği Kemalpaşa’da Belediye tarafından yapılan Park Orman Kemalpaşa sosyal tesisleri tertemiz serin havası, oyun ve dinlenme alanları, ulaşım kolaylığı ve geniş otoparkı ile tercih sırasının en başında yer alırken boncukları ile meşhur Nazarköy ve Kımız çiftiği de gerek İzmir’den gerekse çevre il ve ilçelerden gelen vatandaşların uğrak yerleri arasında yer alıyor.

İnsan sirkülasyonunun çok fazla olduğu ilçede Kemalpaşa Belediyesi tarafından her geçen gün yeni yatırımlar yapılırken, belediye tarafından gerçekleştirilen rutin hizmetlerde sıkıntı yaşanmaması da vatandaşların takdirini topluyor. Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, ilçeye Göl Park adı altında muhteşem bir eser daha kazandırmak için başlattıkları çalışmaların tamamlanmak üzere olduğunu müjdelerken Kemalpaşa’nın cazibeler merkezi haline geleceğini vurguladı. Başkan Uğurlu, “İlçemiz özellikle hafta sonları vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor. İlçemize kazandırdığımız Park Orman Kemalpaşa sosyal tesislerinde vatandaşlarımıza sağladığımız ortam ile temiz ve doğayla iç içe bir hafta sonu geçirme fırsatı buluyorlar. Ayrıca Yiğitler mahallemizde bulunan mesire alanı ve Nazarköy ile Kımız çiftliğinin de ilçemizde olması ilçemize ayrı bir güzellik katıyor. Böylelikle insan sirkülasyonunun oldukça fazla olduğu ilçemize daha sorumlu bir anlayışla çok daha fazla hizmet etmeye gayret gösteriyoruz” dedi.

Başkan Uğurlu, Kemalpaşa’ya çok daha farklı cazibe merkezleri kazandırmak adına başlattıkları bir çok proje olduğunu vurgulayarak çalışmalarının ise devam ettiğini sözlerine ekledi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sahipsiz hayvanlara acil müdahalede örnek işbirliği

İzban'dan seçim günü 14 ek sefer

Başkan Soyer’den mübadillere ziyaret

Folkart Carrera en iyi spor salonu

Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi Narlıdere’ye çok yakışacak

Gençlere özel sayı

Arşiv