İzmirli Ayşe Çınar’dan Deniz gibi Sev

  • 0
  • 2.335
İzmirli Ayşe Çınar’dan Deniz gibi Sev
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Türkiye'nin yepyeni sesi İzmirli Ayşe Çınar ilk albümü ''Deniz Gibi Sev''i müzikseverlerin beğenisine sundu.
Yıllardır üzerinde çalıştığı şarkılarını ilk albümü olan “Deniz Gibi Sev”de toplayan Ayşe Çınar,  albümde büyük bir tesadüf eseri tanıştıkları dünyaca ünlü şarkıcı Monica Molina’nın “A Paso Lento – Kalbimin Çaresi” adlı parçasını Türkçe yorumuyla seslendirdi.

İlk albümü ''Deniz Gibi Sev'' de Erkin Hadimoğlu ile birlikte besteledikleri “Paramparça” şarkısı dışında; Erkin Hadimoğlu, Ender Gündüzlü,  Noel Molina, Tolis Keklidis, Metin Yavuzer ve Zafer Rengin Baykal’ın bestelerinin yer aldığı toplam 10 şarkı ve Deniz Gibi Sev'in remix'i olmak üzere 11 şarkı bulunuyor.
 
Naif ses tonu ile kendine hayran bırakan Ayşe Çınar’ın Akdeniz ve Latin müziğinin tınılarını taşıyan ilk albümü ''Deniz Gibi Sev'',  20 Mayıs’ta tüm dijital platformlarda, Haziran ayı içerisinde de Pasion Turca etiketi müzik marketlerde yerini aldı. 
Hayatı boyunca isteklerinin peşinden koşmaktan hiç yorulmadığını ve dönüp arkasına baktığında gerçekleştirmek adına çabaladığı ne varsa hayatın da kendisi için parçaları birleştirdiğini gördüğünü söyleyen Ayşe Çınar, “Herkesin, yaşamında öncelikle kendi için keyif alarak yapacağı bir şeyler olduğuna inanıyorum. Bu benim için müzikti ve bunu insanlarla paylaşmak istedim” dedi. 
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İşte şimdi bahar geldi

Çini sanatı, Türk-İslam kültüründe önemli bir yere sahip

Genç Sanatçılar sahnede

İzmir Aşkına Adana yolcusu

Köy Enstitüleri Fikir Ve Kültür Günleri başlıyor

Adasu yeteneği ile fark yaratıyor

Arşiv