İzmirli basın mensuplarına teşekkür yemeği

İzmirli Şarkıcı İsmail Özkan, Deniz Restorant'ta İzmir magazin muhabirleri ve bazı medya temsilcileri ile yemekte buluştu.

  • 0
  • 976
İzmirli basın mensuplarına teşekkür yemeği
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İİzmirli Şarkıcı İsmail Özkan, Deniz Restorant'ta İzmir magazin muhabirleri ve bazı medya temsilcileri ile yemekte buluştu. Özkan'a Mapar -Man Kamyon ve Otobüs Bayi & Yetkili Servis Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Şahin, Mapar Ege Bölge Genel Müdürü Caner Perk ile ünlü oyuncu Volkan Severcan ile Özkan'ın kuzeni modacı Esin Özyiğit ve işletmecilerden Ercan Çelikkaya'nın yanı sıra Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın ve davet üzerine ara ara misafir olduğu masadan kalkarak fotoğraflara katıldı.

Yeni şarkısı 'Yansın İstanbul'un kutlandığı gecede şarkı ile ilgili bilgi veren İsmail Özkan, Sezen Aksu İmzalı şarkının yeni düzenlemesine farklı yorum kattığını belirterek klibin yönetmenliğini ünlü oyuncu Tamer Levent'in üstlendiğini ve klipte rol aldığını vurguladı. Özkan ”Emeğin ne demek olduğunu çok iyi bilen biri olarak; bu gece sizlere yemekte buluşup teşekkür etmek istedim. Zira sizler, gece gündüz kendi hayatınızdan feragat ederek, bizler için koştururken benim buna seyirci kalmam düşünülemezdi. İşte bu yüzden, şarkım ilk çıktığı zaman lansman yapmadım. Çünkü sizlerin bana sahip çıkacağını çok iyi biliyordum. Ben istedim ki ortaya çıkan bu başarıyı hep beraber, kutlayalım. Bu gece sizin geceniz o zaman üç haftada 4 milyon izlenen “Yansın İstanbul “ diyelim" dedi, ardından mini bir dinleti yaparak hazırlanan pastayı basın mensupları ile birlikte kesti.
İsmail Özkan, Yalçın Şahin, Caner Perk, Volkan Severcan ve gazeteciler günü deniz kenarında çekilen fotoğraf karesi ile buluşmayı ölümsüzleştirdiler.

Caner Perk, Volkan Severcan, Çetin Akın, İsmail Özkan, Yalçın Şahin

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Michelin Yıldızlı Şef Ferdinando Bernardi ile Unutulmaz Bir Özel Tadım Deneyimi Scappi’de!

Mor ve Ötesi Alaçatı’yı mest etti

Edis ile zirve

Kırşan, İEÜ Medical Point’te babalık serüvenini anlattı!

Derya Uluğ ile bayram coşkusu

Rukiye Bektaş gözünü zirveye dikti

Arşiv