İzmirli hemşehrileriyle buluştu

Geçtiğimiz 7 Ağustos’ta İstanbul Yenikapı'da düzenlenen demokrasi mitingi için “Kesinlikle darbeye karşıyım ama böyle bir şovun içinde bulunmayı tercih etmiyorum" sözleriyle gündeme gelen ve İstanbul ve Bursa konserleri iptal edilen Sıla, izmir'de Fuar Açıkhava Tiyatrosu’nda sevenleriyle buluştu.

  • 0
  • 2.399
İzmirli hemşehrileriyle buluştu
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Geçtiğimiz 7 Ağustos’ta İstanbul Yenikapı'da düzenlenen demokrasi mitingi için “Kesinlikle darbeye karşıyım ama böyle bir şovun içinde bulunmayı tercih etmiyorum" sözleriyle gündeme gelen ve İstanbul ve Bursa konserleri iptal edilen Sıla, izmir'de Fuar Açıkhava Tiyatrosu’nda sevenleriyle buluştu. Sıla Gençoğlu,birbirinden şık kıyafetleri, muhteşem besteleri ve yorumuyla hayranlarının hem gözüne hem kulağına hitap etti. Yaklaşık 4 saat sahnede kalan Sıla, programına sırt dekoltesi olan bir abiye kıyafetle çıktı, sırasıyla önce siyah ve ardından beyaz göğüs dekoltesi derin olan şık bir tulum ile şarkılarını seslendirdi.

YALNIZ DEĞİLSİN
Hayranlarına seslenen Gençoğlu, “Ne hoş karşılama, çok güzel, nefis bir akşam. Kavuşmak çok güzel, sizi burada görmek çok güzel. İnsanın memleketinde olması çok güzel. Teker teker yanaklarınızdan öpüp teker teker kocaman sarılıp kocaman kucaklıyorum" dedi.
Bir bölüm izleyicinin "Yalnız değilsin" diye bağırmasıyla ardından alkış sesleri yükseldi. Sıla Gençoğlu ise "Hiçbirimiz yanlız değiliz" çok güzel bir akşam geçireceğiz. Bazen üzülecek, bazen sevineceğiz. Gelin kendimizi müziğin büyülü kollarına bırakalım" dedi.
İmza, Vaveyla, Konuşmadığımız Şeyler Var, Yeni Ay  ve bu yıl müzikmarketlerde yerini alan Mürekkep adlı albümlerinde yer alan birbirinden güzel şarkılarını sslendiren güzel şarkıcı, hayranları ile sohbeti sırasında "Bu aralar cümleler sıkıntılı" sözleri dikkat çekti. 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Hızlı, Cesur ve Güçlüyüz

Wyndham Grand İzmir Özdilek'de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel

Can Bonomo'dan albüm lansman turnesi

Sevgililer Günü'ne özel

Sevgililer Gününe özel konser

Kadınlara, Sevgililer Günü Hediyesi..

Arşiv